Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Patul lui, baia lui... Visul multor femei de a locui în casa celebrului Leonardo DiCaprio este de-acum realitate

Visul multor femei de a locui în casa lui Leonardo DiCaprio poate de-acum deveni realitate. Actorul de la Hollywood a decis să-și închirieze casa din Malibu cu vederi superbe la Oceanul Pacific, relatează online ziarul spaniol ABC.

http://wwd.com

Visul multor femei de a locui în casa lui Leonardo DiCaprio poate de-acum deveni realitate. Actorul de la Hollywood a decis să-și închirieze casa din Malibu cu vederi superbe la Oceanul Pacific.

Pentru a ocupa această proprietate situată în Carbon Beach, vedeta din Titanic cere o chirie de 50.000 de dolari pe lună. Dacă se dorește închirierea pe termen lung, această cifră se reduce la jumătate, la 25.000 de dolari. Proprietatea lui Di Caprio are trei dormitoare și două băi, pentru care a plătit în 1998 în total 1,6 milioane de dolari.

Leonardo DiCaprio nu numai că este un mare actor, este totodată și un bun investitor imobiliar. Nu este prima dată când Di Caprio decide să-și închirieze apartamentul. De fapt în lumea filmului el este cunoscut pentru flerul său imobiliar.

În urmă cu câteva luni, Leo a reușit să vândă o casă situată în Los Angeles, el fiind totodată și un expert în clădirile "eco-friendly", concepute pentru a fi în armonie cu mediul înconjurător.

În ultimul timp, DiCaprio a devenit un punct de reper mondial în domeniul mediului, o tematică expusă în "Before the Flood", cel de-al doilea documentar pe care l-a produs cu scopul conștientizării asupra schimbărilor climatice.

Printre numeroasele proprietăți pe care le deține laureatul premiului Oscar pentru cel mai bun actor în filmul "The Revenant", se află un apartament situat în Battery Park City, din Manhattan; o insulă privată în Belize și numeroase alte proprietăți atât în Palm Beach cât și în Hamptons.

Recomandari