Pe el îl știe toată lumea, dar puțini au avut ocazia să o vadă pe ea. Cum arată mama lui Connect-R. E o prezența discretă

Connect-R este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați cântăreți, însă foarte puțini știu cum arată mama lui.

Connect-R este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați cântăreți, însă foarte puțini știu cum arată mama lui

Instagram

Ștefan Agudaru Mihai, cunoscut ca și Connect-R, și-a început cariera muzicală la vârsta de 15 ani, atunci când a aflat că a făcut o pasiune pentru muzica hip-hop. La vârsta de 8 ani, celebrul cântăreț era un bun dansator, însă nu a reușit să își facă o meserie din asta.

Cel care l-a susținut în cariera muzicală a fost chiar mama lui, pe care o iubește și respectă foarte mult. Deși este o apariție discretă, Connect-R a decis să le facă cunoștință celor 483.000 de urmăritori cu o fotografie în care este alături de mama sa.

În anul 1997, Connect-R calcă pentru prima oară într-un studio, unde a reușit să lanseze prima lui piesă „Observ”, după care au mai urmat și altele, precum „Operație pe suflet deschis”, „Burning Love”, „Murderer” și celebra piesă „Americandrim” de Puya, featuring Connect-R.

Citește și: Cum arăta Connect-R în anul 2000, când avea doar 17 ani! Care este numele real al artistului

Printre reușitele lui în carieră muzicală se numără și participarea la Eurovision în 2006. Acesta a reprezentat atunci Republica Moldova în marea finală cu piesa „Loca”, alături de Arsenie Toderaș.

Artistul a devenit cunoscut datorită albumului "Dacă dragostea dispare", pe care l-a lansat în 2007, iar pe atunci făcea furori în rândul tinerilor.

Cum arată mama lui Connect-R

Recent, mama artistului și-a serbat ziua de naștere, însă acest eveniment nu a fost trecut cu vedere de către Connect-R, care a postat pe contul oficial de Instagram o imagine cu cea mai importantă ființă din viața lui pentru a le da de veste și urmăritorilor lui.

Artisul de mândrește cu o mamă extrem de frumoasă, cu care seamănă izbitor. Este evident că a moștenit ochii și câteva dintre trăsăturile feței de la femeia care l-a susținut și încurajat în orice situație.

Pe lângă fotografia în care o îmbrățisează pe mama lui, cântărețul a mai adaugat și un mesaj emoționant, care a înduioșat inima fanilor.

Citește și: Fiica lui Connect-R îi calcă pe urme tatălui său. Maya este deja o mică artistă

"Ti-am iubit "La Steaua " Ti am iubit "Scrisoarea" Ti am iubit Luceafarul , Ti am iubit "Cand Marea ! Ti am iubit poezia , "dragostea si drama' Dar azi nu-i doar despre tine , Azi e despre Mama!! la multi ani Mama! Te iubesc ! Multumesc ! ... La multi ani Mihai Eminescu !", a scris el, vizibil plin de emoții și iubire.

Reacțiile pozitive ale fanilor au apărut imediat. Aceștia au ținut nepărat să îi mărturisească artistului că are o mamă senzațională și să îi ureze multă sănătate femeii care i-a dat viața unuia dintre cei mai apreciați cântăreți din România.

"Ce fețe fericite aveti! 💪🏻❤️👊🏻 să fiți sănătoși.", "Frumoasă familie!" sau "La mulți ani frumoși și sănătoși!!!! Să-ți trăiască mămica și tot ce este mai bun vă doresc!!!!", au fost câteva dintre comentariile oamenilor de pe rețelele de socializare, care au vrut să îi ofere artistului un gând bun.

Connect-R nu publică prea des fotografii cu familia lui, însă de aceasta dată fiind o premieră. Acesta își ține viața personală departe de lumina reflectoarelor și de ochii curioșilor, ducând o viață liniștită.

Ultimele știri