Pentru ei “WANTED” nu ar fi fost doar o glumă. Aceste vedete au fost căutate de serviciile secrete

Deși mulți se uită la vedete ca și când ar fi super eroi, multe dintre ele se confruntă cu probleme cotidiene, cum e și cazul acestor staruri care au fost căutate de serviciile secrete.

Pentru ei “WANTED” nu ar fi fost doar o glumă. Aceste vedete au fost căutate de serviciile secrete

profimedia

De fiecare dată când o vedete întrece o limită, scandalul este mult mai mare decât în cazul oamenilor de rând. Orice comentariu de-al unei persoane celebre poate fi luat în vizor foarte ușor de presă, fani sau, și mai rău, de forțele de ordine.

Potrivit site-ul celor din Serviciile Secrete, una dintre atribuțiile lor este să “protejeze persoanele publice ce necesită protecție”, precum preșdintele SUA. Datoria lor este să investigheze toate amenințările care apar la adresa președintelui sau cabinetului său. Asta înseamnă că uneori, pe radarul lor, apar și celebrități.

citește și: Vedete care la începutul carierei erau inocente, iar acum sunt cele mai excentrice apariții. Cât de mult s-au schimbat

  1. John Mulaney

Comediantul a fost investigat de forțele de ordine din cauza unei glume pe care a făcut-o în timpul emisiunii Saturday Night Live. Acesta a fost semnalat de Serviciile Secrete în februarie 2020 după ce a făcut o glumă despre Donald Trump, asemănându-l cu Julius Caesar. În decembrie 2020, când John Mulaney a apărut la Jimmy Kimmel Live! a dezvăluit că fusese luat în vizor de Serviciile Secrete pentru referința sa eliptică. Potrivit publicației Rolling Stone, care a pus mâna pe acel raport, Mulaney fusese listat pentru faptul că “a arătat un comportament inadecvat”. Astfel, Serviciile Secrete au luat legătura cu avocații lui Mulaney.

  1. Madonna

Madonna, cunoscuta cântăreață care nu se teme să spună lucrurilor pe nume atunci când e revoltată, nu s-a temut nici să vorbească despre politică. În 2017, pe când a apărut la Marșul Feminist din Washington D.C., a făcut niște comentarii care au fost apoi considerate deplasate.

Potrivit Los Angeles Times, ea ar fi declarat “da, m-am gândit mult la faptul că aș pune o bombă la Casa Alba, dar știu că asta nu ar schimba nimic...Așa cum scria și poetul W.H. Auden înainte de cel de-al Doilea Război Mondial, trebuie să alegem să ne iubim unii pe alții sau să murim. Eu aleg dragostea”.

  1. Snoop Dogg

Serviciile Secrete l-au investigat și pe Snoop Dogg. Rapper-ul a avut mai multe probleme cu legea din cauza referințelor sale cu privire la fostul președinte al SUA, Donald Trump. În videoclipul său din 2017, numit “Lavender”, Snoop a avut mai mulți clovni, printre care unul pe nume Ronald Trump. Personajul îl parodia pe Donald Trump și acest eveniment nu a putut fi trecut cu vederea.

La acea vremea, reacția lui Trump nu a întârziat să apară. El a comentat la videoclipul lui Snoop că are nevoie de “timp la închisoare” și “cariera lui e un eșec”. Deși Serviciile Secrete știau de existența videoclipului, se pare că nu s-au luat măsuri ce implică aplicarea legii în acest sens.

  1. Tom Arnold

Din cauza unor postări pe Twitter, actorul Tom Arnold nu a scăpat nici el de atenta supraveghere a Serviciilor Secrete. El și-a exprimat dezgustul față de Donald Trump în proiectul său din 2018 intitulat “The Hunt for the Trump Tapes with Tom Arnold” în care el încerca să găsească video-uri incriminatorii despre Donald Trump.

  1. Eminem

Piesa lui Eminem “Framed” a atras atenția Serviciilor Secrete și i-a fost întocmit un raport de 40 de pagini, potrivit BuzzFeed News. Povestea piesei arată că Marshall Mathers și-a imaginat că a fost înscenta pentru o crimă, făcând referire la Ivanka Trump.

Într-un interviu din 2017, Eminem a fost surprins că zicea despre Donald Trump că îi face sângele să fiarbă de mânie.

Ultimele știri