Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Primul mesaj al Elenei Udrea după ce a fost arestată în Costa Rica! Ce a declarat blonda

La şase zile de când a fost arestată în Costa Rica, Elena Udrea a vorbit în exclusivitate cu trimisul Observator la San Jose. Ce a declarat aceasta și ce detalii au ieșit la iveală?

La şase zile de când a fost arestată în Costa Rica, Elena Udrea a vorbit în exclusivitate cu trimisul Observator la San Jose. Ce a declarat aceasta și ce detalii au ieșit la iveală?

Elena Udrea şi Alina Bica au fost reţinute de autorităţile din Costa Rica, în baza unor mandate Interpol emise la cererea României, potrivit unui anunţ al Organismului de Investigaţii Judiciare din Costa Rica.

La şase zile de când a fost arestată în Costa Rica, Elena Udrea a vorbit în exclusivitate cu trimisul Observator la San Jose.

Spune că îi e dor de copil şi speră să fie eliberată după recurs. Şi cere verificarea documentelor în baza cărora Interpol a ridicat-o de pe stradă. Revoltat de acţiunea agenţilor este şi iubitul ei. Într-un interviu exclusiv, Adrian Alexandrov a vorbit despre suferinţa fetiţei născute în urmă cu două săptămâni.

Din apartamentul cu trei camere din San Jose în care locuieşte Elena Udrea, logodnicul ei, Adrian Alexandrov, povesteşte momentul reţinerii. În momentul acela, se plimbau împreună cu fetiţa lor nou-născută.

Însă autorităţile costaricane au replicat că nu au cunoştinţă de acest certificat provizoriu pe care fostul politician susţine că a reuşit să-l obţină. Abia în cursul acestei seri, avocaţii care o reprezintă pe Elena Udrea vor merge să depună certificatul de refugiat provizoriu la dosar. El va fi prezentat şi judecătorilor, când aceştia vor analiza contestaţia la arest preventiv a fostului ministru condamnat la închisoare în România. Şedinţa de judecată ar trebui să aibă loc curând şi Elena Udrea va vorbi atunci şi despre statutul de proaspătă mamă. Speră ca judecătorii să o plaseze în arest la domiciliu.

În lipsa mamei, Alexandrov a postat pe Facebook o fotografie nouă, în care îşi ţine în braţe fetiţa în vârstă de trei săptămâni.

Urmărește materialul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Recomandari