Reacția Melaniei Trump după ce a fost diagnosticată cu noul Covid-19. Ce mesaj a transmis Prima Doamna a SUA

Melania și Donald Trump au fost diagnosticați pozitiv cu Covid-19, cu doar câteva săptămâni înainte de alegerile prezindențiale din Statele Unite ale Americii.

Melania și Donald Trump

Profimedia Images

Prima doamnă a declarat că atât ea cât și Președintele în funcție, Donald Trump, se simt bine și că și-au amânat toate întâlnirile pe care le aveau planificate în perioada următoare."Așa cum s-a întâmplat cu mulți americani în acest an, eu și soțul meu suntem acasă, în carantină, după ce am fost testați pozitiv cu Covid-19. Ne simțim bine și am amânat toate întâlnirile pe care le aveam programate în perioada următoare. Vă rog să aveți grijă de voi și împreună vom trece și peste acest lucru."

Și doctorul Președintelui, Sean P. Conley, a făcut o declarație:

"Declar aceste lucruri cu permisiunea Președintelui Trump și a Primei Doamne, Melania Trump. În această seară am primit informația că atât Președintele Trump cât și Prima doamnă au fost testați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.

Amândoi sunt bine în acest moment și intenționează să rămână acasă pe toată durata carantinei. Eu și echipa medicală de la Casa Albă îi vom ține sub supraveghere strictă. Areciez sprijinul oferit de unii dintre cei mai mari profesioniști din țara noastră. Mă aștept ca Președintele să își îndeplinească sarcinile fără întrerupere în timp ce se reface și vă asigur că vă voi ține la curent cu evoluția stării lor de sănătate."

Ultimele știri