Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Taifun în urma morții Zinei Dumitrescu! S-a aflat unde se duce averea fostei creatoare de modă

Misterul destinației averii strânse de Zina Dumitrescu după trecerea acesteia în neființa pare să se risipească. Potrivit unor surse neoficiale, o parte din ceea ce a strâns creatoarea de modă ar fi ajuns în posesia unei persoane foarte apropiate Zinei

Misterul destinației averii strânse de Zina Dumitrescu după trecerea acesteia în neființa pare să se risipească. Potrivit unor surse neoficiale, o parte din ceea ce a strâns creatoarea de modă ar fi ajuns în posesia unei persoane foarte apropiate Zinei.

În urma sa, doamna modei românești a lăsat atât bijuterii scumpe, blănuri de luz și multe alte lucruri de valoare, două automobile, cât și un apartament pe Calea 13 Septembrie, dar și câteva terenuri lângă Moara Vlăsiei.

Potrivit România TV, o parte din avere deja a fost vândută, însă nu de cel la care se gândea toată lumea, Cătălin, ci de omul care i-a stat alături clipă de clipă în ultimii ani de viață, care este și proprietarul azilului, Ioan Casian. Este vorba despre apartamentul Zinei Dumitrescu, asupra căruia s-au năpustit multe alte discuții.

Conform sursei menționate mai sus, Ioan Casian ar fi vândut locuința creatoarei de modă și, odată cu ea, ar fi cumpărat și subsolurile blocului, lucru care a alarmat foștii vecini ai designerului. Proprietarul azilului a negat totul, susținând că: „Sunt niște frustrați cu probleme sociale și de comportament! Nu este problema lor ce am făcut eu, o să se lămurească lucrurile!”.

Recomandari