Antena Căutare

Șoc în showbiz. Se mărită Laurette. Cine este bărbatul care o va duce la altar pe frumoasa vedetă

Laurette nu mai are scăpare! O aşteaptă căsătoria! Interesant este că opinia publică nu știa până acum cine este omul care o va duce la altar.

Laurette nu mai are scăpare! O aşteaptă căsătoria! Interesant este că opinia publică nu știa până acum cine este omul care o va duce la altar.

Frumoasa vedetă a primit inclusiv semnale divine despre pasul pe care-l va face în viață, fiind cea care a prins buchetul la nunta prietenei sale, Brigitte Sfăt.

„Mi-a spus Brigitte că dacă am prins buchetul ei de flori, ea are mână bună şi cu siguranţă o să îmi găsesc jumătatea. O să danseze şi ea la nunta mea aşa cum am dansez eu la nunta ei. Am plecat printre ultimii invitaţi, undeva pe la 06:30 dimineaţa. M-am distrat foarte tare. Sunt foarte obosită, sunt pe vitamine. Mi-am cumpărat de la farmacie”, a mărturisit Laurette la emisiunea „Răi Da Buni”,

Răi da buni. Andreea Bălan face nuntă și botez în aceeași zi: Am fost în moarte clinică și mi-am dat seama că nu sunt că... Dezvăluiri uluitoare ale unuia dintre cei mai cunoscuți bărbați din România: Beau până îmi mușc limba în somn!...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Salată de fasole boabe, cu ceapă și roșii cherry
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x