Selena Gomez, internată într-o clinică psihiatrică după mai multe căderi nervoase! Ce se întâmplă cu artista

 
+3 click pentru
galerie

Selena Gomez, în vârstă de 26 de ani, se află internată într-o clinică pentru tratarea tulburărilor mentale după două episoade de cădere nervoasă petrecute în ultima săptămâna din septembrie. Fanii și apropiații artistei sunt extrem de îngrijorați.

Primul episod depresiv a avut loc la locuința vedetei, provocat de rezultatele proaste ale unor analize sangvine. Ea a fost internată atunci la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles.

Selena a fost supusă unui transplant de rinichi anul trecut, iar analizele au indicat un număr alarmant de mic de leucocite în sânge, a declarat o sursă pentru TMZ.

După câteva zile, Selena Gomez a ieșit din spital, dar a fost internată din nou după ce alte analize sagvine au avut aceleaşi rezultate proaste, motiv pentru care aceasta a făcut o cădere nervoasă, având şi atacuri de panică.

Ea a fost mutată apoi într-o clinică psihiatrică de pe coasta de Est a Statelor Unite, unde este ținută sub supraveghere, scrie site-ul citat.

Pe 23 septembrie, Selena Gomez a publicat un mesaj potrivit căruia urma să ia o pauză pe reţelele de socializare online, notând: "Luaţi aminte, comentariile negative pot răni sentimentele tuturor".

 Într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri cu fanii de pe Instagram, aceasta a spus că depresia "i-a consumat cinci ani din viaţă". În 2014, Selena Gomez a stat o perioadă într-o clinică de dezintoxicarefacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe