Căutare Live

Seria de portrete inedite cu Prințesa Charlotte. Fiica ducilor de Cambridge împlinește 6 ani| GALERIE FOTO

Prințesa Charlotte este a doua născută în familia ducilor de Cambridge, având unn frate mai mare, pe Prințul George, în vârstă de 7 ani și un frate mai mic, pe Prințul Louis, în vârstă de 3 ani.

Prințesa Charlotte este a doua născută în familia ducilor de Cambridge, având unn frate mai mare, pe Prințul George, în vârstă de 7 ani și un frate mai mic, pe Prințul Louis, în vârstă de 3 ani.

profimedia

Frumoasa Prințesă Charlotte este una dintre figurile nostime ale familiei regale a Marii Britanii, apărând deseori în ipostaze amuzante, alături de frații săi. Nu de puține ori carismatica Charlotte a smuls zâmbete de la Regina Elisabeta a II-a care o îndrăgește foarte mult.

Chiar și în cele mai serioase ipostaze, micuța reușește să îi umple pe toți cei din jurul său de energie, cu râsetele și felul său de a fi foarte zglobiu.

Prințesa Charlotte merge la școală de 2 ani

Acum ajunsă la vârsta de 6 ani, micuța Charlotte își amintește deja cu emoție de prima zi de școală, la vârsta de 4 ani. Prințesa Charlotte a fost înscrisă la o școală la Thomas's Battersea chiar de ziua ei, în urmă cu 2 ani.

Citește și: Seria de portrete pe care i le-a facut Kate Middleton Prințului Louis de-a lungul timpului. Micuțul împlinește 3 ani| FOTO

Ea a fost însoţită de fratele ei George, 6 ani, de tatăl ei, prinţul William, şi ţinută de mână de mama sa, Kate Middleton.

Prinţesa Charlotte începe şcoala în instituţia privată din sudul Londrei, Thomas's Battersea School, care este frecventată de prinţul George din 2017. Cursurile la această școală costă aproape 19.000 de lire sterline, în jur de 21.000 de euro pe an.

Mesajul Prințesei Charlotte către bunica ei, Prințesa Diana

Pe 14 martie, Marea Britanie a sărbătorit Ziua Mamei, iar acest lucru a însemnat comemorarea Prințesei Diana, mama Prințului William și a Prințului Harry. Familia Prințului William a dorit să îi transmit un mesaj regretatei Prințese a inimilor, așa cum era Prințesa Diana supranumită.

Palatul Kensington a dezvăluit ce mesaje emoționante au scris Prințesa Charlotte, Prințul George și Prințul Louis pentru Prințesa Diana de Ziua Mamei.

Citește și: Prințul William și Kate Middleton, împlinesc 10 ani de căsnicie. Cele mai frumoase portrete cu Ducii de Cambridge| GALERIE FOTO

Într-o postare pe pagina de Instagram a Palatului Kensington, reprezentanții informează publicul larg că George, Charlotte și Louis fac în fiecare an câte o felicitare sau scriu câte un bilețel în memoria Prințesei Diana, de Ziua Mamei.

În bilețelul scris de Prințul George, se află scris: “Buni Diana, La mulți ani de Ziua Mamei. Te iubesc foarte mult și mă gândesc mereu la tine. Îți trimit toată dragostea mea de la George”.

Prințesa Charlotte a scris un mesaj și mai emoționant care suna cam așa: “Dragă buni Diana, mă gândesc la tine de Ziua Mamei. Te iubesc foarte mult. Îi lipsești tatălui meu. Cu multă dragoste, Charlotte”. Pe felicitare, micuța de 5 ani a desenat fluturi roz și o inimă mare.

Vulpița Veronica, internată de urgență la spital. Care e starea ei și ce i-au spus medicii... Mirela Vaida, în ipostaze incendiare în vacanță. Cum s-a fotografiat prezentatoarea Acces Direct...
Parteneri
Cum se curăță perfect ardeii copți. Sfaturi pentru a-ți ușura munca
Catine.ro
Ultimele știri
x