Căutare Live

Sirena cu păr albastru și decolteu amplu. Cum și-a surprins Nicole Cherry fanii cu o transformare de senzație

Nicole Cherry reușește, cu fiecare postare, să-și surprindă fanii de pe rețelele de socializare.

Nicole Cherry reușește, cu fiecare postare, să-și surprindă fanii de pe rețelele de socializare

Instagram

De această dată, vedeta a renunțat la inhibiții și s-a pozat într-o ipostază în care n-a mai fost văzută până acum.

Nicole a îmbrăcat un costum negru, de sirenă, care i-a scos decolteul la înaintare, spre bucuria urmăritorilor săi de sex masculin.

Dar artista nu s-a oprit doar la ținuta senzuală. Ea a mizat și a apelat la ajutorul specialiștilor o transformare completă. Look-ul final include un machiaj spectaculos, realizat cu pietre și glitter, dar și o perucă albastră.

”Woooow”, ”Superbă”, ”În locul tău nu m-as fi demachiat niciodată și aș fi dormit în picioare să nu-mi pierd pietrele”, i-au scris fanii încântați de ”Mica Sirenă Albastră”.

Cum arată "Frumușica" la 53 de ani, fără pic de machiaj sau editări. Julia Roberts, impecabilă... Vulpița Veronica, filmată din nou! Imaginile sunt deja pe internet! Cum a fost surprinsă tânăra...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri