Sora lui George Michael a murit singură în locuința ei, la exact trei ani de la decesul lui! Cum a fost găsită

Sora mai mică a artistului George Michael, Melanie Panayiotou, a murit singură, în locuința ei, de Crăciun, la exact trei ani de la decesul fratelui ei.

George Michael și sora lui, Melanie.

Sora lui George Michael a murit la vârsta de 55 de ani. Coafeza Melanie Panayiotou a fost găsită fără suflare pe 25 decembrie de către sora ei mai mare, Yioda Panayiotou.

Și George Mihcael a murit în locuința lui, tot pe 25 decembrie, în 2016, la vârsta de 53 de ani.

„Confirmăm că Melanie a avut o moarte neașteptată. Cerem ca intimitatea familiei să fie respectată”, a spus un reprezentant al brandului lăsat în urmă de George Michael.

Moartea ei nu este tratată drept suspectă de către poliție.

Melanie și George Michael au fost apropiați încă din copilărie. Ea a călătorit în jurul lumii alături de el, la apogeul carierei lui.

Sora lui George Mihcael a vorbit în noiembrie despre lansarea unui film de Crăciun, „Last Christmas”, inspirat de artist.

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri