Antena Căutare

Stilul de viață drastic pe care și l-a impus Damian Drăghici pentru a slăbi: „Când ajungi să te saturi de tine...”

Damian Drăghici a dezvăluit care au fost motivele pentru care a decis să-și schimbe radical stilul de viață. Ce s-a întâmplat în viața artistului în urmă cu 6 ani.

colaj foto Damian Drăghici Galerie
Damian Drăghici a povestit ce l-a făcut să-și schimbe stilul de viață și să slăbească | captură YouTube, Facebook

Damian Drăghici și-a schimbat stilul de viața radical în ultimii ani. Artistul a recunoscut că din cauza programului încărcat și nopților pierdute a dus un stil de viață haotic, motiv pentru care s-a și îngrășat. A reușit însă să slăbească 70 de kilograme și toată lumea se întreabă ce l-a ajutat să aibă atât de multă voință.

Cum a decis Damian Drăghici să-și schimbe stilul de viață. Ce i-a dat de gândit artistului

Damian Drăghici a avut o voință de fier să renunțe la vicii și la mâncatul nesănătos și să adopte un nou stil de viață. Invitat în platoul Xtra Night Show, Damian Drăghici a povestit că venirea pe lume a fiului său i-a produs un declic mental care l-a ajutat să se schimbe. Acum se bucură de faptul că nu i se mai pare o corvoadă să mănânce sănătos, iar alcoolul care era nelipsit în anii trecuți înainte de spectacole, acum a fost eliminat cu totul din viața sa.

Damian Drăghici a slăbit 70 de kilograme. Imagini de nerecunoscut înainte de transformare: „Eu nu eram gras de la mâncare”

„Odată ce s-a născut Andrei și în ultimii 5-6 ani de zile, toată căutarea mea și toată regăsirea și toate terapiile i se datorează lui Andrei și Cristinei și faptuluică s-au întâmplat multe schimbări în viața mea, unde a trebuit să ajung la mine. În ultimele două luni de zile am ținut post negru câte 7 zile. Toate astea au avut de-a face cu a da la o parte pastila băuturii. Nu mai beau de 5 ani de zile”, a declarat el.

Damian Drăghici a mai spus că ajunsese într-un punct al vieții în care nu mai era mulțumit de el și deciziile pe care le lua, drept urmare, a decis că este timpul să facă o schimbare radicală.

„Când ajungi să te saturi tu de tine.(…) Există două modalități prin care poți să te schimbi în viață: disperare sau dezgustare. Să fii total dezgustat de tine. M-am schimbat când m-am săturat de mine”, a mai spus Damian Drăghici la Antena Stars.

Te cunosc de undeva! 13 mai 2023. Damian Drăghici și Cristina Stroe au câștigat ediția. Ozana Barabancea le-a oferit bonusul

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum arată Paula Seling, la 43 de ani, într-o rochie scurtă. Artista și-a pus în valoare trupul: „Absolut răvășitoare!”... Loredana Groza a apărut, ca o divă, pe șantier. Artista și-a etalat spatele gol și a purtat tocuri enorme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x