Suri Cruise, fiica lui Katie Holmes și Tom Cruise, se transformă într-o adevărată domnișoară. Cum a fost surprinsă de paparazzi

Suri Cruise, fiica lui Tom Cruise și Katie Holmes, a crescut extrem de mult și a moștenit cele mai frumoase trăsături de la părinții ei. Adolescenta a fost surprinsă de paparazzi, alături de o prietenă, în New York.

Suri Cruise, fiica lui Tom Cruise și Katie Holmes, a crescut extrem de mult și a moștenit cele mai frumoase trăsături de la părinții ei

Profimedia/ Getty

Suri Cruise se transformă într-o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului. Fiica lui Tom Cruise și Katie Holmes a întors toate privirile cu frumusețea sa deosebită, atunci se întorcea de la o bibliotecă din New York, alături de o prietenă.

La cei 15 ani, fetița seamănă extrem de mult cu mama ei și se mândrește cu superbele trăsături ale feței. De asemenea, ținuta pe care a purtat-o a atras atenția tuturor, în special a celor care au fotografiat-o.

Cum a fost surprinsă de paparazzi Suri Cruise, în New York

În imaginile surprinse de paparazzi se poate observa faptul că fiica celebrului actor Tom Cruise este pasionată de citit. Look-ul său inedit și piese vestimentare la care a apelat Suri Cruise nu au putut trece neobservate.

Citește și: La doar 15 ani, fiica lui Tom Cruise a fost fotografiată în ipostaze surprinzătoare. Cum au surprins-o paparazzi pe Suri Cruise

Topul scurt, sacoul lung și perechea de pantaloni scurți i-au scos în evidență superba culoarea a ochilor, trăsăturile fine și atuurile fizice. De asemenea, adolescenta nu a uitat nici de telefonul mobil și portofel, accesoriile pe care le ține în mână.

Un lucru este evident, Katie Holmes și Tom Cruise se mândresc cu o fiică extrem de frumoasă. De asemenea, întălțimea și superbele trăsături ale feței ar putea să o ajute pe Suri Cruise să își facă ușor o carieră în modelling.

Cum a început povestea de dragoste dintre Katie Holmes și Tom Cruise

Înainte de a o cunoaște pe Kate Holmes, Tom Cruise s-a iubit cu mai multe femeie celebre. Mimi Rogers și Nicole Kidman au fost cele alături de care s-a decis să facă pasul cel mare. După căsnicia de 11 ani pe care a avut-o cu Nicole Kidman, actorul a cunoscut-o pe superba Katie Holmes.

Cei doi s-au întâlnit în anul 2005, chiar pe platourile de filmare ale producției "Misiune Imposibilă". El avea 42 de ani, iar ea 26 de ani, chimia dintre ei a fost una mult prea puternică. După șapte săptămâni în care și-au dat seama că relația lor este una solida, actorii au decis să se logodească.

Citește și: Tom Cruise nu și-a mai văzut fiica de ani de zile. Motivul halucinant pentru care a luat această decizie de unul singur

Katie Holmes și Tom Cruise nu au stat prea mult pe gânduri. La un an după ce s-au logodit, în aprilie 2006, a venit pe lume micuța lor, Suri, care le-a bucurat sufletul încă din prima clipă. În luna noiembrie a anului 2006, cei doi au luat decizia de a face pasul cel important și s-au căsătorit.

Deși părea că formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood și se înțeleg de minune, lucrurile nu stăteau chiar așa. Se pare că la doar 6 ani după ce s-au căsătorit, în 2012, Katie Holmes a depus actele pentru divorț, iar cei doi au semnat o înțelegere care atesta faptul că divorțul se întâmplă de comun acord.

De când au hotărât să meargă pe drumuri separate, fosta soție a actorului a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de muzicianul Jamie Foxx, din 2013 până în 2019, iar în 2020 aceasta și-a asumat relația cu bucătarul chef Emilio Vitolo Jr.

Ultimele știri