Căutare Live

Tânărul din imagine este unul dintre cei mai cunoscuți actori și regizori de film din România. Cum a devenit celebru Matei Dima

Tânărul din imagine are o carieră fulminantă și a devenit cunoscut în România prin intermediul unor filmulețe amuzante pe care le posta pe rețelele de socializre, denumite la acea vreme "vine-uri". Iată cum a ajuns cunoscut Matei Dima, alias Bromania

Tânătul din imagine este unul dintre cei mai cunoscuți actori și regizori de film din România. Cine este și cum a devenit celebru

Instagram/bromania

În fotografie este Matei Dima, alias BRomania, un cunoscut vlogger din Constanța, actor și regizor român. El activează în special pe platformele sociale precum Facebook, Instagram, YouTube, unde creează filmulețele amuzante, vine-uri și show-uri de stand up comedy. Mai mult, el este și regizorul filmului Miami Bici, alături de Codin Maticiuc.

Cu mii de like-uri pe Facebook și milioane de vizualizări, omul din spatele canalului BRomania a devenit extrem de cunoscut datorită carismei sale și a talentului actoricesc.

Matei Dima a studiat în Statele Unite ale Americii la Facultatea de Teatru cu specializări în actorie și regie de la o universitate privată din Iowa, iar după mai multe piese jucate și regizate și stand-up comedy, a obținut o bursă la New York Film Academy cu filiala în Los Angeles, unde a luat masteratul în regie.

Bromania este un fenomen ce ia amploare pe internet de multă vreme. Filmuleţele virale pe care omul din spatele acestui proiect le produce sunt apreciate atât în ţară, cât şi peste graniţe! Desigur, asta nu putea fi posibil fără câteva fete de-a dreptul orbitor de frumoase!

Citește și: Codin Maticiuc și BRomania, aventuri în Miami Bici! S-au sărutat pe gură!

De curând, Matei Dima a postat pe rețelele de socializate o fotografie cu el de prin 2007 și a atras zeci de reacții pozitive.

Bromania, o carieră fulminantă în social media

Matei Dima, cunoscut ca BRomania, este unul dintre primii şi cei mai cunoscuţi creatori de conţinut din România, iar filmuleţele de pe canalul lui de YouTube strâng zeci de milioane de vizualizări. El a regizat alături de Codin Maticiuc filmul Miami Bici.

Acesta este școlit în SUA unde a învățat tainele teatrului și a venit să le aplice în România.

"Visul meu a fost dintotdeauna să fac filme. Nu mi-am dorit niciodată să fiu doctor sau pompier sau ceva care „contează cu adevărat“. Fratele meu mai mare era deja plecat în State, aşa că am mers la el. Acolo am studiat teatru şi regie, am făcut facultate şi master. Am învăţat să editez, să filmez. M-am adaptat rapid, eu am fost de mic un mare consumator de cultură americană. M-am dus şi cu un grad destul de ridicat de inconştienţă, că nu e uşor să pleci „de partea cealaltă a lumii“. Dar şocul cultural vine atunci când te întorci în România, nu când pleci (râde)". a declarat acesta într-un interviu pentru Adevărul.

Miami Bici, o comedie savuroasă, filmată fix în oraşul care dă numele filmului. Alături, pe platou, Codin Maticiuc a avut prieteni buni. Florin Piersic Junior şi Matei Dima, alias Bromania, sunt câţiva dintre actorii care joacă rolurile principale. Şi pentru că vorbim despre un film independent, costurile au fost surportate chiar de Codin şi de Matei Dima.

Citește și: BROMANIA a venit pentru prima oară în direct la TV! A dezvăluit secretul celebrităţii: cum să faci şi tu bani din Facebook ca el?!

În “Miami Bici”, Matei îl interpretează pe Bilă, un tânăr care descoperă pentru prima dată America: “Sunt câteva momente fine de asemănare. Nu neapărat de limbaj, pentru că personajul meu nu știe engleză mai deloc în film, dar sunt niște șocuri din astea culturale vizavi de clădiri, vizavi de oameni. Sau de faptul că, în America, poți să mergi și să bei cât vrei de mult la un fast food, îți dă paharul gol…

Și asta pe mine m-a șocat când am fost în America. Bine, cred că am fost și primul din istoria fast food-ului care și-a pus ditamai găleata de suc, că era moca. Dar așa, ca asemănări între noi… Și personajul meu suferă din dragoste în filmul ăsta, precum sufăr și eu în realitate”, a mai povestit Dima pentru Libertatea.

Fratele ducesei de Cambridge urmează să se căsătorească. Cine e și cum arată viitoarea cumnată a lui Kate Middleton... Dolly Parton împlinește 75 de ani. Cum arăta diva country înainte să se transforme cu operațiile estetice...
Parteneri
5 zodii care nu își găsesc niciodată jumătatea. Ce stă în calea iubirii lor
Catine.ro
Emisiune oferită de
Emisiune oferită de
Ultimele știri
x