Ținuta cu care a întâmpinat Noul An. Dana Budeanu face furori într-o rochie spectaculoasă

Dana Budeanu, faimoasa creatoare de modă, a purtat o rochie răvășitoare în noaptea dintre ani.

Ținuta cu care a întâmpinat Noul An. Dana Budeanu face furori într-o rochie spectaculoasă

instagram

La vârsta de 41 de ani, frumoasa creatoare de modă pare mult mai tânără, cu o siluetă de invidiat și un chip lipsit de riduri, mereu carismatică și plină de umor, ea a început anul 2021 în forță.

Designerul român a portat o rochie neagră, cu un decolteu amplu, iar la descrierea fotografiei postată pe Instagram, frumoasa brunetă a adăugat, încrezătoare “V AM RUPT PE GENUNCHI!”. La rochia sexy, creatoarea de modă a asortat niște cercei over-sized și o pereche de pantofi negri cu toc.

Dana Budeanu este cunoscută ca fiind și primul critic de modă din România, având propria sa emisiune pe canalul său de YouTube. În episoadele postate de aceasta, designerul de modă explică trendurile actuale și desfințează trendurile din modă care ar trebui uitate.

Cum a devenit Dana Budeanu faimoasă

Dana Budeanu este cunoscută pentru creațiile sale de modă, dar și pentru sinceritarea și felul tăios în care tratează anumite subiecte în Verdict, emisiunea sa de pe YouTube. Multe dintre episoadele emisiunii au devenit virale.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

În cadrul episoadelor, ea nu vorbește doar despre trenduri din modă, dar abordează și subiecte actuale din viața socială, politică și economică din România. Tocmai de aceea, Dana Budeanu a strâns mulți urmăritori, dar și mulți hateri, deopotrivă, fiind uneori blamată pentru unele remarci pe care le-a făcut.

Fiecare episod a strâns peste jumătate de milion de vizualizări. Aprecierile pe care le-a primit au fost pentru faptul că este transparentă, asumată și nu-i pasă de gura lumii sau a presei. Aceste calități o fac pe ea să fie văzută ca fiind un om puternic.

Cine este Dana Budeanu

Dana Budeanu, fostă Guțilă, este fosta soție a jurnalistului Radu Ion Budeanu, fondatorul publicațiilor Ciao și Click. În prezent, acesta este căsătorit cu Cristina Săvulescu. Dana Budeanu și soțul ei s-au cunoscut când el avea 21 de ani, iar ea 22 și s-au iubit foarte mult. Din nefericire, ei au divorțat în urmă cu 8 ani. Din acest mariaj, Dana Budeanu are două fete.

Designerul de modă a studiat marketing și management la Royal Holloway of London, iar apoi a absolvit un master în Business European la London School of Economics. Dana Budeanu are și studii doctorale la University College London. Acesta are doctoratul în integrare europeană.

După ce a început să creeze diverse ținute, designerul de modă a declarat că multe dintre creațiile sale au fost purtate de vedete faimoase precum Jessica Biel, Jennifer Lopez, Eva Longoria, iar din România, Andra, Corina și Mihaela Rădulescu, potrivit fanatik.ro.

În prezent, creatoarea de fashion deține 4 firme numite Love is flying SRL, Love is glowing SRL, Love is gipsy SRL și Love is flirtatious SRL.

Potrivit impact.ro, designerul de modă nu câștigă nici pe departe sume colosale, așa cum s-ar aștepta toată lumea. Două dintre cele 4 firme pe care le deține cu mama sa au înregistrat datorii uriașe și nu au avut niciun venit în 2019.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri