Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Trecutul tulbure al Andreei Antonescu! A fugit de acasă și a renunțat la Andre pentru un bărbat care a părăsit-o

A venit momentul să disecăm trecutul tulbure al Andreei Antonescu! A fugit după un bărbat care apoi a părasit-o! Care a fost adevărul şi cum a salvat-o Andreea Bălan pe colega şi prietena ei, vedem chiar acum!

A venit momentul să disecăm trecutul tulbure al Andreei Antonescu! A fugit după un bărbat care apoi a părasit-o! Care a fost adevărul şi cum a salvat-o Andreea Bălan pe colega şi prietena ei, vedem chiar acum!

Despre povestea ei se poate scrie un roman! Andreea Antonescu și Andreea Bălan erau idolii a milioane de adolescenți. Umpleau stadioane, fanii erau în delir când le vedeau pe cele două pe scenă. Nimeni și nimic nu putea să egaleze succesu pe care îl aveau cele două, la vremea aceea. Doar că prețul succesului este întotdeauna mare, iar pentru Andreea Antonescu a însemnat multă muncă, un set strict de reguli, nenumărate certuri cu tatăl ei, dar și episoade de violență în familie.

„Tatăl meu mă bătea, se comporta foarte urât cu mine. Nu aveam voie să fac absolut nimic. Eu și Andreea eram tot timpul stresate, dacă greșeam cât de puțin, ni se impuneau lucruri foarte urâte. Practic, nu aveam niciun drept”, povestea artista, la Marius Tucă Show.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, împreună pe scenă după 17 ani: Proiectul Andre este premium. O să ne continuăm și carierele solo

Exigențele, regulile stricte și controlul tatălui său au determinat-o pe Andreea Antonescu ca, la cei 18 ani abia împliniți, să ia propriile hotărâri. Astfel, în anul 2000, după o emisiune în care fusese invitată trupa Andre, artista nu s-a mai întors acasă.

Mărul discordiei, în acel scandal, a fost, fără doar și poate, iubitul Andreei Antonescu. El a susținut-o pe tânără în decizia de a pleca de acasă. Mai mult, domnul Antonescu l-a acuzat pe tânărul afacerist că i-a întors fiica împotriva lui.

Andreea a plecat cu prima ei mare iubire. Mama ei a încercat, în zadar, să o convingă să se întoarcă acasă. La vremea respectivă, apăruseră speculații conform cărora adolescenta venise însoțită de iubit, flancat de bodyguarzi, dispus să o „cumpere” pe Andreea de părinți, contra sumei de 50.000 de dolari!

Andreea Bălan și Andreea Antonescu formează din nou ”Andre”! Cum sună cel mai nou single al celor două - ”Reset la inimă”

Se pare că pe fondul acestor animozități, trupa Andre s-a despărțit, în 2001. Andreea Bălan și-a continuat cariera de cântăreață, iar Andreei Antonescu nu i-a rămas nimic, în afară iubit. În vara aceluiași an, Gigi Antonescu a murit, iar fiica sa revine acasă, în primăvara anului 2002, după ce iubitul a părăsit-o.

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus.

Sursa: Antena Stars