Căutare Live

"Un Show Pacatos": Matteo si Rodica Miron, impreuna "la bine si la greu"!

Matteo, unul din cei mai curtati burlaci din Romania si-a gasit in sfarsit sufletul pereche. Cei doi s-au cunoscut in Centrul Vechi, intr-un club, iar de atunci sunt de nedespartit

Dupa ce au fost surprinsi seara trecuta sarutandu-se, Matteo si Rodica au recunoscut ca formeaza un cuplu in cadrul emisiunii "Un Show Pacatos".

Cantareata filmeaza videoclipul cele mai noi piese, "Panama", alaturi de Rodica, iubita lui. Flavia de la "Neatza" a fost si ea prezenta la filmari, dar in calitate de dansatoare.

Il puteti vedea pe Matteo in fiecare sambata la "Te cunosc de undeva!"

Aroganta maxima: Justin Bieber, carat in spate de garzile de corp, la Marele Zid Chinezesc... Ramona Gabor il sarbatoreste pe Mohammed. Vezi cum!...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri