Live acumFilm: Pocahontas (SUA 1995)
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

GALERIE FOTO! Vara asta a fost fierbinte! Uite ce siluete irezistibile au etalat celebritatile pe plaja!

Vara anului 2013 a fost una extrem de fierbinte, nu doar din pricina temperaturilor ridicate, ci datorita celebritatilor care si-au etalat siluetele irezistibile pe plajele din intreaga lume

Naomi Campbell, Irina Shaik sau Kate Moss sunt doar trei dintre vedetele care au facut senzatie pe plaja, dupa ce au aparut purtand costume de baie minuscule, ce le dezvaluiau abdomenul bine sculptat si formele de 90-60-90.

Barbatii "mangaiati" de razele soarelui, pe tarmul din Miami, au fost incantati de prezenta modelului de origine rusa, Irina Shaik, care a profitat din plin de zilele de concediu pentru a se bronza.

De asemenea, pe plajele din Formentera au putut fi admirate Naomi Campbell si frumoasa Kate Moss, care au ales destinatia pentru a-si petrece vacanta.

Paula Echevarria, in varsta de 36 de ani, s-a relaxat in Ibiza, in timp ce fosta Prima Doamna a Frantei, Carla Bruni, a facut senzatie, in aceasta vara, atunci cand a aparut in costum de baie in regiunea Cap Negre, din sudul Frantei, in timp ce era in concediu.

Recomandari