Căutare Live

Vica Blochina, despre Victor Piţurcă: "Eu îl voi iubi întotdeauna!"

Invitată la Acces Direct, Vica Blochina a făcut declaraţii incendiare despre relaţia cu Victor Piţurcă.

Invitată la Acces Direct, Vica Blochina a făcut declaraţii incendiare despre relaţia cu Victor Piţurcă.

Vica Blochina a mărturisit că încă îl mai iubeşte pe Victor Piţurcă.

“Piţi face parte în continuare din viaţa mea. Eu îl voi iubi întotdeauna pe el, ca pe un prieten, ca pe un membru al familiei. Va ramane tatăl copilului meu. Eu ţin la el  foarte mult şi voi ţine toată viaţa mea.”

Blonda a mai spus că îl consideră pe Piţi un antrenor foarte bun şi că i-a părut foarte rău de scorul obţinut de România la meciul cu Grecia.

“Mi-a părut foarte rău. Credeam că o să câştige cu 2-0. Până la urmă, prin prisma antrenorului naţionalei, m-am indrăgostit şi eu de fotbal.”

“Are superstiţii înainte de meci: nu se bărbiereşte, nu îşi taie unghiile, nu joacă jocuri de noroc şi nu vorbeşte cu nimeni la telefon
”, a mai spus Vica.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... GALERIE FOTO: Cele mai frumoase prezentatoare îi vor pe "tricolori" la Rio...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri