Antena Căutare

VIDEO! Iuliana Marciu: "Nu i-am cerut lui Adrian Enache sa ma ia de sotie"

Invitata in emisiunea "Agentul VIP" de la Antena 2, Iuliana Marciuc a explicat in exclusivitate de ce ea si Adrian Enache nu s-au casatorit niciodata, cei doi fiind doar logoditi.

Desi acum sapte ani se vehicula ca Adrian Enache i-ar fi promis Iulianei Marciuc ca o cere in casatorie, lucrurile au stat altfel."Promisiunea aceasta n-a fost facuta niciodata. Noi nu ne-am promis aceste lucruri", a declarat Iuliana Marciuc in exclusivitate. "Nici nu i-am cerut promisiunea asta", a mai spus, adaugand ca amandoi iesisera din niste relatii care se terminasera prost si nu au vrut sa se grabeasca.

In continuare, Iuliana Marciuc l-a pus pe Cristi Brancu sa isi taie sacoul, asa cum a promis in urma cu doi ani ca va face daca ea si Adrian Enache se vor mai impaca.

"Daca astia doi se mai impaca vreodata, eu imi tai sacoul aici, in emisie!" ar fi spus prezentatorul Cristi Brancu despre Iuliana Marciuc si Adrian Enache intr-o editie "Agentul VIP" din 2009.

Desi initial Cristi Brancu i-a spus Iulianei Marciuc ca nu-si mai aminteste acest moment, membrii echipei au gasit in arhive emisiunea respectiva. Tinandu-si promisiunea, moderatorul si-a taiat maneca sacoului in incurajarile si aplauzele publicului.

"Felicitari, esti un domn. Adica iti tii promisiunile", l-a laudat Iuliana Marciuc, ea fiind cea care i-a si adus foarfeca.

"Sa fie-al naibii ala care o mai cheama pe Iuliana Marciuc, ca nu mai ramane nimic din garderoba", a glumit Cristi Brancu, ramas doar in camasa si pantaloni.

VIDEO! Vezi cum canta Cezara Darie!... FOTO! Vezi cele mai SEXY fotografii facute vreodata!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x