Live acum
Prime Time 20:30X Factor

VIDEO! Mihai Morar: "Antena 2 a torturat concurenta!"

Mihai Morar a sarbatorit aseara ratingul pe care l-a inregistrat emisiunea "Rai da' Buni" in seara de miercuri, cand postul Antena 2 a fost lider de audienta.

Moderatorul Mihai Morar a fost intampinat aseara cu un tort adus de asistentele Cezara si Rodica. Pe tortul de culoare violet scria, cu litere mari, "Bravo", urmat de trei semne de exclamare si, mai jos, "Antena 2".

"Doamnelor si domnilor, am primit acest tortulet pentru ca aseara, pur si simplu, Antena 2 a torturat concurenta!" a anuntat Mihai Morar in aplauzele publicului.

"Aseara Antena 2 a batut toate posturile de televiziune cu pretentii, a fost peste televiziunile de stiri", a explicat prezentatorul "Rai da' Buni", adaugand ca "Antena 2 a ras" conform audientei masurate in intervalul prime-time. "Sunt tot felul de specialisti in media care nu vorbesc niciodata despre Antena 2, vorbesc doar despre televiziunile-mamut. De fapt, televiziunea se face aici."

Mihai Morar a tinut sa multumeasca telespectatorilor pentru ca sunt alaturi de emisiune: "Multumim mult de tot pentru audienta, meritul este doar al vostru!"

Emisiunea "Rai da' Buni" de miercuri seara i-a avut ca invitati pe Mirabela Dauer, Serghei Mizil, coregraful Adrian Cristea, zis si "Bursucu'", si Catalina Filip, campioana nationala de dans sportiv, care au delectat telespectatorii cu momente muzicale si reprezentatii de salsa.

Varful audientei din seara de miercuri a fost inregistrat la ora 22:14, in timpul emisiunii "Agentul VIP". Cristi Brancu a sarbatorit si el succesul cu un tort identic. "In privinta concurentei... va pupa tata!" au fost cuvintele prezentatorului.

Recomandari