Căutare Live

Vladuța Lupău s-a pozat cu branula la mână, după ce în urmă cu ceva vreme a mers la Paris pentru o operație serioasă. Ce a scris

Vlăduța Lupău s-a pozat cu o branulă la mână și și-a speriat fanii de pe rețelele de socializare. Ce a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Vladuța Lupău s-a pozat cu branula la mână, după ce în urmă cu ceva vreme a mers la Paris pentru o operație serioasă. Ce a scris

Instagram

Vlăduța Lupău și-a speriat comunitatea de fani cu o poză în care a apărut cu o branulă la mână. Cântăreața a scris pe fotografie „Duminică frumoasă”, semn că nu se aștepta să-și petreacă astfel ziua de duminică.

Vlăduța Lupău, imaginea în care a apărut cu o branulă la mână. Ce a scris

Vlăduța Lupău și-a îngrijorat puțin comunitatea de fani cu o fotografie în care a apărut cu o branulă la mână. Aceasta nu a dat prea multe detalii, însă ne putem da seama că ea nu s-a simțit prea bine.

Citește și: Vlăduța Lupău merge la Paris pentru a-și rezolva problemele de sănătate. Ce declarații a făcut cântăreața

Artista a avut nevoie de branulă pentru a se simți mai bine, motiv pentru care ea nu s-a putut bucura prea tare de ziua de weeken, dat fiind faptul că s-a simțit rău. Vlăduța Lupău nu a dat prea multe detalii cu privire la starea sa medicală, însă este cunoscut faptul că ea a mers la Paris pentru a se opera de o tuse puternică pe care o avea de foarte multă vreme.

Vlăduța Lupău a dezvăluit, pe contul său de Instagram, că a ajuns pe mâinile medicilor anul trecut și a suferit două operații. La externare, după cea de a doua intervenție chirurgicală, Vlăduța Lupău a scris pe Instagram un mesaj pentru fanii săi. Este pentru prima dată când interpreta de muzică populară vorbește despre momentele dificile din viața sa.

Vlăduța Lupău a mers la Paris pentru a-și rezolva problemele de sănătate

Vlăduța Lupău a făcut o serie de declarații pe rețelele de socializare, unde a povestit faptul că urmează să se trateze de tusea cu care s-a luptat mai multă vreme. După ce a încercat să primească cel mai bun tratament în România, însă fără succes, vedeta a explicat că în Paris a reușit să găsească un medic bun și cunoscut care ar putea să-i găsească o rezolvare la problema ei.

Citește și: Vlăduța Lupău, cadoul de zeci de mii de euro pe care l-a primit de la soțul ei, la doi ani de la căsătorie. Cum a reacționat

Vedeta a povestit chiar pe contul personal de Instagram despre ce este vorba, explicând că nu a reușit să găsească nicio soluție, iar unica ei șansă să se vindece ar fi o vizită în cabinetul unui doctor vestit din Paris care s-a mai confruntat cu astfel de cazuri și a găsit rezolvare.

''Am zis că săptămâna viitoare merg la Paris, merg pentru a rezolva, sper, o problemă. Voi știți deja că eu tușesc extrem de mult și nu știu ce să mai fac. Am găsit un doctor foarte, foarte cunoscut și lăudat la Paris, așa că, luni o să merg la el și sper să găsesc o cauză, să-mi dea un medicament și să mă fac un om normal'', au fost declarațiile făcute de Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare, în urmă cu foarte puțin timp.

Vlăduța Lupău a explicat și motivul pentru care ea a lipsit o perioadă de pe rețelele de socializare.

Kevin Costner a împlinit de curând 67 ani. Cum arată acum actorul și care au fost rolurile care l-au consacrat... Anca Țurcașiu, ipostaza provocatoare, în costum de baie, care a stârnit imaginația fanilor. Cum arată la 51 ani...
Parteneri
Rețetă de zacuscă de vinete. Cea mai îndrăgită conservă din legume
Catine.ro
Ultimele știri
x