Antena Căutare

„Speak la cuțite”, episodul 14. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Speak aduce iar fanii Chefi la cuțite în culisele emisiunii culinare preferate, în episodul 14 Speak la cuțite.

speak, bontea, dumitrescu, culise chefi la cutite Galerie
Speak a adus fanii emisiunii Chefi la cuțite în culise într-o zi obișnuită de filmări și le-a arătat fiecare pas pe care trebuie să-l urmeze | Antena 1

În episodul 14 din Speak la cuțite, Speak le-a făcut fanilor emisiunii Chefi la cuțite un tur al culiselor și le-a arătat o zi obișnuită de filmări din viața sa.

În sezonul 9 al show-ului culinar Chefi la cuțite, Speak își începe ziua de filmări într-un mod deloc surprinzător pentru această perioadă - i se ia temperatura - după care încep aventurile culinare pe platoul de filmare.

Speak prezintă detalii surprinzătoare din culise, în episodul 14 Speak la cuțite

În episodul 14 Speak la cuțite, după temperatură și testul obligatoriu pe care și-l face întreaga echipă Chefi la cuțite, urmează un procedeu obligatoriu înainte să apară la televizor - machiajul.

Episodul 14 din Speak la cuțite a fost filmat și într-o zi specială pentru echipa Chefi la cuțite - de ziua lui ”Macho” Măciucă.

Citește și: Ionuț Achim i-a impresionat pe chefi cu povestea sa. Cum a ajuns în bucătăria lui Mircea Dinescu

Speak a dus ulterior fanii emisiunii și în camera albă în care le ține companie susținătorilor. În scurtele filmări, tânărul Speak a încercat să afle și cum se poate spune în limba engleză la ”pomana porcului”, dar nu a primit un răspuns cu adevărat satisfăcător la început.

Nici chef Florin Dumitrescu nu a reușit să îi dea de cap expresiei, dar a găsit un echivalent în engleză pentru alte mâncăruri foarte cunoscute la noi, precum micii, care au devenit ”littles”.

Într-un final, tot Internetul a reușit să dea un răspuns pentru enigma ”pomana porcului” în limba engleză, cu o traducere exactă pe care o poți afla în video-ul de sus.

”Foarte tare,” a zis chef Florin Dumitrescu atunci când a aflat traducerea.

Echipa de filmare Chefi la cuțite s-a bucurat și de o surpriză pentru Macho, cu un tort ”negru ca tine de supărare, când nu venim pe scaune”, potrivit lui chef Sorin Bontea.

Citește și: Amuleta 14 a pus în încurcătură chefii. De ce se teme Florin Dumitrescu de avantajul suprem

Surprizele nu s-au oprit aici. Din partea chefilor, Macho a primit și un masaj în culise. Din păcate pentru Măciucă, primul masaj nu a venit din partea expertelor, ci din partea chefilor, care au tăbărât pe el pe canapea.

Hai să (re)vezi aici episodul 13 din „Speak @ cuțite”!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare.

Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

„Speak la cuțite”, episodul 13. Hai să vezi cele mai tari faze din culise... „Speak la cuțite”, episodul 15. Hai să vezi cele mai tari faze din culise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x