Antena Căutare

„Speak la cuțite”, episodul 20. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Episodul 20 din super emisiunea digitală „Speak @ cuțite” a adus detalii mai puțin știute despre Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

speak si catalin scarlatescu, chefi la cutite, fundal rosu Galerie
Speak a descoperit secretele chefilor în culise la Chefi la cuțite | Antena 1

Sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” este unul cu totul și cu totul special. Speak și-a luat cât se poate de în serios rolul de coprezentator al frumoasei Gina Pistol și a decis să aducă publicului detalii surprinzătoare despre chefi și despre îndrăgitul show culinar.

În episodul 20 din „Speak @ cuțite” am aflat că oboseala a cam început să își facă simțită prezența printre jurați. Probele de amuletă sut destul de istovitoare și îi solicită din plin pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. În plus, nici degustatul a zeci de farfurii nu e o misiune simplă.

"Speak @ cuțite" aduce fanilor episoade speciale din culisele sezonului 9

De data aceasta, Speak s-a strecurat în culise și l-a găsit pe Sorin Bontea întins pe o canapea, odihnindu-se puțin. Așa cum era de așteptat, coprezentatorul show-ului „Chefi la cuțite” a profitat de ocazie și i-a pus tot felul de întrebări. Cei doi și-au amintit de momentele în care au dormit în același pat la „Asia Express” și am putut afla care sunt prăjiturile preferate ale lui „tăticul”!

Citește și: Chefi la cuțite, 12 aprilie 2021. Victorina Matveev e polițista cu viață de film! A mers din Croația până în Italia pe jos

Tot în episodul 20 din „Speak @ cuțite” am aflat cum a început aventura artistului la „Chefi la cuțite” și ce părere are acesta despre toată experiența trăită.

Speak a stat la un pahar de vorbă cu Florin Dumitrescu și Scărlătescu și, cu această ocazie, am aflat câte ore petrec chefii pe platourile de filmare. Uneori, filmările încep pe la 9-10 dimineața și durează chiar și după miezul nopții!

Citește și: Chefi la cuțite, 12 aprilie 2021. Sorin Bontea s-a supărat și a „înțepat-o” pe Andreea Moldovan, după verdictul amuletei

Ce alte detalii au mai ieșit la iveală despre jurații „Chefi la cuțite”? Află totul urmărind mai sus episodul 20 din „Speak @ cuțite”!

Hai să (re)vezi aici episodul 19 din „Speak @ cuțite”!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

„Speak la cuțite”, episodul 19. Hai să vezi cele mai tari faze din culise... „Speak la cuțite”, episodul 21. Hai să vezi cele mai tari faze din culise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Speak la Cutite - Episodul 48 - FINALA Speak la Cutite - Episodul 48 - FINALA Miercuri, 16.06.2021, 11:45
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar Sambata, 02.12.2023, 15:00
„Speak la cuțite”, episodul 48. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

„Speak la cuțite”, episodul 48. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

În episodul 48 din „Speak @ cuțite”, fanii au putut afla detalii savuroase din finala „Chefi la cuțite” 2021, sezonul 9.

Joi, 17.06.2021, 00:03
„Speak la cuțite”, episodul 47. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

„Speak la cuțite”, episodul 47. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

În episodul 47 din „Speak @ cuțite”, fanii au putut afla detalii surprinzătoare atât despre foștii concurenți, cât și despre semifinaliștii din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Marti, 15.06.2021, 22:54
„Speak la cuțite”, episodul 46. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

„Speak la cuțite”, episodul 46. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

În episodul 46 din „Speak @ cuțite”, fanii au putut afla detalii surprinzătoare atât despre concurenții care au ajuns în semifinală, cât și despre îndrăgiții chefi.

Luni, 14.06.2021, 22:54
„Speak la cuțite”, episodul 45. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

„Speak la cuțite”, episodul 45. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

După cel de-al 16-lea battle de la „Chefi la cuțite”, Speak s-a strecurat în culise și a aflat detalii surprinzătoare despre unii dintre concurenți. Ce a descoperit acesta în episodul 45 din producția online „Speak @ cuțite”?

Marti, 08.06.2021, 22:52
Ultimele știri
x