Splash! Vedete la apă, 11 septembrie 2021. Maria Buză a fost la un pas de accidentare, la a doua săritură. Ce i s-a întâmplat

Maria Buză a fost la un pas de o accidentare gravă, în ediția 7 a emisiunii „[email protected] Vedete la apă”, de la Antena 1.

Maria Buză a trecut prin momente dificile la „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1

Antena 1

În ediția 7 a emisiunii „Splash! Vedete la apă” i-am avut drept concurenți pe Tavi Clonda, Emanuel Neagu, Seredinschi, Anca Bucur, Crina Abrudan și pe Maria Buză. După ce au executat prima săritură, vedetele au aflat cine a primit cele mai mari note.

Pentru a doua săritură au mers mai departe Anca Bucur, Maria Buză și Emanuel Neagu. pe rând, cei trei au vrut să demonstreze juraților că merită să câștige competiția și să meargă în marea finală a emisiunii „Splash! Vedete la apă”.

Maria Buză s-a accidentat la a doua sa săritură din ediția 7 a emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Totuși, atunci când i-a venit rândul să sară în bazin, Maria Buză a fost la un pas de un accident periculos. Actrița a urcat scările și s-a oprit la nivelul de cinci metri înălțime, spre marea surprindere a tuturor.

„Nu te mai uita în jos”, au strigat jurații de pe margine.

Citește și: Splash! Vedete la apă, 11 septembrie 2021. Maria Buză a fost încurajată de fiul său, Andrei. Cum arată băiatul actriței

„Eu nu cred că mi se întâmplă asta”, a zis Maria Buză, începând să tușească de emoție și să tremure de frică.

După câteva momente în care și-a făcut curaj, actrița a sărit de pe platformă, dar s-a dezechilibrat în aer și a căzut într-o poziție destul de dureroasă, fiind la un pas de accidentare. I-au trebuit câteva momente ca să poată ieși din piscină.

Maria Buză la „Splash! Vedete la apă”

Maria Buză la „Splash! Vedete la apă”

„Aici, sus, se întâmplă ceva și își pierzi curajul. E o teamă mai mare, mult mai mare. Îmi tremurau picioarele și nu am putut să îmi controlez musculatura, de frică”, a zis actrița.

„Pentru mine ești o învingătoare oricum”, i-a zis Nea Marin.

Citește și
asia-express-proba-hamam-sapun
Lui Connect-R i s-a făcut rău în timpul probei de la Asia Express. Ce a pățit: „Simțeam că mor! Doamne, pupa-ți-aș tălpile tale”
Lui Connect-R i s-a făcut rău în timpul probei de la Asia Express. Ce a pățit: „Simțeam că mor! Doamne, pupa-ți-aș tălpile tale”
zarug-lorelei-asia-express
Ce au ajuns să facă Zarug și Lorelei de la Asia Express pentru un loc de cazare: „Facem coregrafia delfinului”
Ce au ajuns să facă Zarug și Lorelei de la Asia Express pentru un loc de cazare: „Facem coregrafia delfinului”
lidia-estera-buble-colaj-asia-express
Ce au putut face Lidia Buble și Estera șoferului care le-a luat la autostop, la Asia Express: „Mă fac de rușine”
Ce au putut face Lidia Buble și Estera șoferului care le-a luat la autostop, la Asia Express: „Mă fac de rușine”
Mai multe articole

„Mi-e ciudă că nu am reușit să execut săritura, nu știu ce s-a întâmplat. Chiar îmi e ciudă”, a mai adăugat Maria Buză.

„Maria, ești un exemplu atât pentru noi, cât și pentru cei de acasă, care ne urmăresc. În seara asta ne-ai dat o lecție importantă. Bravo!”, a fost replica dată de Iulia Albu.

Chiar dacă săritura sa în apă nu a fost una tocmai reușită, concurenta a reușit să îi impresioneze pe toți cu forța de care a dat dovadă și cu modul în care a reușit să își învingă teama, într-un timp atât de scurt.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Concurenții parcurg antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Ajunse în fața juriului, vedetele execută săritura aleasă, sperând să primească un scor final cât mai bun. Totuși, concurenții trăiesc emoții puternice, fiindcă cea care dă nota secretă este nimeni alta decât celebra Iulia Albu.

La finalul fiecărei ediții, concurentul care a primit cel mai mare punctaj din partea juraților merge mai departe, în marea finală „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1.

Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor fac parte din echipă în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu au misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Urmărește „Splash! Vedete la apă” pe AntenaPlay!

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Ultimele știri