Antena Căutare

Splash! Vedete la apă 2021. Mario Fresh, încrezător și ambițios, a sărit de la 10 metri. “Felicitări pentru curajul tău”

Cel mai tare show estival a început, iar concurenții sunt gata să facă valuri, sărind în piscină de la 3 metri, 5 metri, 7 metri și 10 metri înălțime. Jurații sunt extrem de exigenți când vine vorba de notarea concurenților și unul singur va fi finalistul serii. Mario Fresh este cel de-al șaselea concurent.

mario fresh la splash vedete la apa Galerie
Cel mai tare show estival a început, iar concurenții sunt gata să facă valuri, sărind în piscină de la 3 metri, 5 metri, 7 metri și 10 metri înălțime. Jurații sunt extrem de exigenți când vine vorba de notarea concurenților și unul singur va fi finalistul serii. Utimul concurent a fost Mario Fresh. | Antena 1

Concurenții ediției 2 sunt Natalia Duminică, Cătălin Cazacu, DJ Harra, Giani Kiriță, Mario Fresh și Chelsea. Cei 6 concurenți se vor întrece în sărituri care mai de care mai complicate, luând cu asalt juriul Splash! Vedete la apă. În ediția 2 a show-ului estival Splash! Vedete la apă nota secretă este dată de Iulia Albu.

Mario Fresh, mai încrezător ca niciodată

Mario Fresh are noroc la hituri, dar și în dragoste, e tânăr și e mereu pus pe distracție. Mario e cântăreț, are 22 de ani, e plin de viață și spune că a venit la Splah pentru că i-a plăcut formatul emisiunii.

“Cu siguranță mă descurc, păi de-asta am venit”, a spus Mario Fresh încrezător.

“Pot să spun că sunt sportiv pentru că fac sală, fac fitness, de la 14 ani”, a mai adăugat artistul.

Concurentul care s-a declarant foarte pregătit pentru această competiție s-a descurcat exemplar la antrenamente, fiind extrem de curajos, ambițios, energic și competitiv.

Citește și: Splash! Vedete la apă 2021. Cristi Pulhac, săritura de la 10 metri care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. "Nu mă așteptam"

Tot el a încurajat-o și pe Chelsea să sară de la 10 metri.

Dintre toți concurenții ediției 2, el e cel mai focusat pentru a reuși să devină finalistul serii.

“Fiecare săritură îi ieșea mult mai bine”, spune Chelsea.

“La capitolul sărituri și profesionalism, Mario chiar e”, a completat DJ Harra.

Antrenorul Cătălin este mândru de evoluția lui Mario la antrenamente, fiind cel mai silitor.

În această seară, artistul s-a decis să sară de la 10 metri. Susținătorii lui Mario sunt Giani și Cătălin, dar a primit mesaje video și de la sora lui și părinții lui. Toate aceste mesaje l-au emoționat grozav pe concurent.

Mario Fresh a sărit de la 10 metri executând o săritură exemplară.

Jurizare Mario Fresh

“El trebuia să sară mult mai repede și cred că îi ieșea săritura mai bine. Cu cât a stat mai mult acolo, emoțiile au crescut ”, spune nea Marin.

“Știi cum ai fost? Ești exact cum este astăzi Dana. Nici prea-prea, nici foarte-foarte. (…) A fost ok, doar că de la el vreau mai mult”, spune Iulia Albu.

Citește și: Splash! Vedete la apă 2021. Otilia Bilionera, săritura de la 3 metri care a stârnit controverse: „Pe mine m-ai pierdut”

“Mă așteptam să văd o săritură mai complexă”, a zis Bobo.

“Felicitări pentru curajul tău”, a completat Jean de la Craiova.

Mario Fresh a primit nota 5,5 de la Bobo, nota 8 de la nea Marin, nota 8 de la Jean de la Craiova și nota secretă de la Iulia Albu.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Nea Mărin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenorul Bogdan Ioniță vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii. De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Urmărește „Splash! Vedete la apă” pe AntenaPlay!

Splash! Vedete la apă 2021. Chelsea, jucătoarea de polo cu frică de înălțime a știut să facă valuri.“Mario chiar m-a mot... Splash! Vedete la apă 2021. Natalia Duminică e câștigătoarea ediției 2 Splash! Vedete la apă. Ce punctaj a primit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x