Antena Căutare

Cine e Nick Casciaro, câștigătorul X Factor sezonul 10. Tânărul a făcut senzație în Marea Finală a show-ului

Nick Casciaro a cucerit publicul în Marea Finală a sezonului 10 X Factor și a plecat acasă cu premiul de 50.000 de euro. Concurentul a făcut senzație pe scenă cu piesele sale și vocea spectaculoasă, însă foarte puțini sunt cei care știu cine este concurentul, de fapt.

colaj-nick-casciaro Galerie
Nick Casciaro a cucerit publicul în Marea Finală a sezonului 10 X Factor și a plecat acasă cu premiul de 50.000 de euro. | Antena 1

Nick Casciaro, concurentul Loredanei, a ieșit victorios în Marea Finală a sezonului 10 X Factor. Tânărul a avut trei momente de-a dreptul spectaculoase. Acesta a cântat o piesă individuală, una alături de mentorul său și alta împreună cu un invitatul special.

Finalistul a impresionat cu timbrul său vocal și a lăsat jurații cu gura căscată. La final, publicul a fost cel care a votat soarta concurenților, iar voturile l-au desemnat câștigător pe Nick Casciaro. Cântărețul s-a bucurat extrem de mult când a primit marea veste și a mulțumit tuturor.

Printre înterpretările cu care a făcut show total pe scena X Factor se numără: „The Time of My Life”, „Who Wants To Live Forever” și „Ciobănaş cu 300 de oi”. Piesa în limba română a ajuns rapid la inimile telespectatorilor.

Cine este Nick Casciaro, câștigătorul sezonului 10 X Factor

Finalistul a reușit să plece acasă cu premiul de 50.000 de euro, însă foarte puțini știu cine este de fapt Nick Casciaro. Concurentul Loredanei a venit tocmai din Italia la îndrumarea tatălui său pentru a încânta publicul românesc cu vocea sa. Totodată, acesta are 31 de ani și s-a decis să vină la „X Factor” pentru a demonstra tuturor că are o voce bună, nu doar un fizic de invidiat.

Citește și: Finala X Factor 2021. Nick Casciaro, duet formidabil cu Dinu Iancu Sălăjanu: „Un moment ca de Oscaruri!”

Tânărul a dezvăluit încă din audiții că este pasionat de sport încă din copilărie. De asemenea, Nick Casciaro a mai mărturisit faptul că practică fotbal, rugby, patinaj pe gheață sau pe role și nu numai. Se consideră o fire atletică și sportivă și iubește mult muzica. Deși știe doar piesa românească „Dragostea din tei”, acest lucru nu l-a oprit pe concurent să participe la „X Factor”.

Printre sporturile pe care le adoră se mai numără și surfing-ul. Acesta a vorbit și despre marele său vis: să ajungă să lucreze în Statele Unite ale Americii, în însorita Californie.

Ce a spus Nick Casciaro după ce a câștigat sezonul 10 X Factor

Bryana Holingher, Andrei Duțu, Nick Casciaro și Jomajii sunt concurenții care au ajuns în ultima etapă a competiție sezonului 10 X Factor. Aceștia au pregătit momente de neuitat și au demonstrat că își merită locul în Marea Finală a show-ului.

Lora, Super 4, Dinu Iancu Sălăjanu și Zanni și-au susținut favoriții în finala X Factor, însă publicul a avut de spus ultimul cuvânt seara trecută. Italianul a lucrat foarte mult la momentele sale, iar Loredana i-a fost aproape încă din prima clipă și l-a susținut de fiecare dată.

Citește și: Finala X Factor 2021. Nick Casciaro și Loredana au dansat ca în „Dirty Dancing” și au cântat „The Time of My Life”

Vestea că Nick Casciaro a obținut premiul de 50.000 de euro a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales pe el și mentorul său, care nu și-au putut stăpâni reacțiile spectaculoase.

„Tot ce s-a întâmplat aici mi-a umplut inima. Sunt foarte, foarte fericit. Pentru mine, X Factor este o renaștere”, a declarat Nick Casciaro, cel de-al zecelea câștigător X Factor.

Ce promisiune i-a făcut Nick Casciaro iubitei sale, înainte de a câștiga X Factor 2021. Frumoasa italiancă a dezvăluit t... Ce mesaj a transmis Ștefan Bănică, după ce Nick Casciaro a fost desemnat câștigătorul sezonului 10 X Factor: „A fost la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x