Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 3 din 13 august 2022. Shift a sărit de la 5 metri. Cum „l-a amenințat” mama lui 

Shift a ales să facă o săritură de la 5 metri în picioare, în cadrul celei de-a treia ediții a noului sezon de Splash! Vedete la apă.

colaj foto cu shift si mama lui la splash! vedete la apa Galerie
Mama lui Shift a transmis un mesaj complet neașteptat la Splash! Vedete la apă | Antena 1

Deși toți cei prezenți la bazinul de la Bacău l-au încurajat pe Shift să urce până la 7 metri, cântărețul a decis să facă o săritură de la 5 metri, pentru a nu rica să se lovească, sau să-i iasă o săritură incorectă. Fostul conurent Asia Express și actualul concurent Splash! Vedete la apă a fost vizibil emoționat în timpul celei de-a treia ediții a celui mai răcoritor show al verii.

„Mi-am dat seama că gravitația nu ține cu mine atât de mult pe cât îmi doream”, a spus Shift, în timp ce se afla la platforma de 5 metri.

Citește și: Shift are o soră care îi seamănă foarte tare. Cine este Sorina Istrate și cu ce se ocupă aceasta

Shift a sărit de la 5 metri la Splash! Vedete la apă 2022. Cum „l-a amenințat” mama lui

Înainte de săritură, prezentatoarea Ramona Olaru i-a arărtat concurentului un videoclip care conținea un mesaj de încurajare de la mama lui.

Mama lui Shift i-a transmis artistului că toată familia este cu sufletul alături de el și, în glumă, l-a „amenințat” că nu-i va mai face felurile de mâncare preferate, dacă nu sare de la 10 metri.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 35. Ce au făcut Cuza, Emi și Shift când s-au întors din Asia Express: „Mă strângeau pereții

„Gabi, știi cât de mult te susținem și te iubim. Suntem alături de tine, dar dacă nu sari de la 10 metri nu-ți mai fac nici salata de boeuf, nici varza aia bună! Hai, forța Shiftu!”, a transmis mama lui Shift, reușind să-i facă pe toți cei prezenți să zâmbească.

„Vă dați seama? Mă bagă mama la dietă”, a reacționat cântărețul.

În speranța că mama lui nu a vorbit serios și că va continua să-i gătească mâncarea lui favorită, Shift a executat o săritură de la 5 metri, în ediția difuzată pe 13 august de Splash! Vedete la spă.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 4 ianuarie 2022. Lui Shift i s-a făcut rău și a fost la un pas să plece acasă. Ce a pățit

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

Citește și: Cine sunt primii 18 concurenți care participă la Splash! Vedete la apă. Premiera show-ului TV este pe 11 august, la Antena 1

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 3 din 13 august 2022. Vica Blochina s-a „blocat” de frică. Cine i-a dat mesaj de încuraj... Splash! Vedete la apă, episodul 3 din 13 august 2022. Ion Șaulescu a primit un mesaj de încurajare de la Gabriela Criste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x