Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, lider detaşat de audienţă, pe toate categoriile de public! Natalia Duminică, a doua finalistă din sezon

Dj Harra, Mario Fresh, Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Chelsea și Natalia Duminică sunt curajoșii care și-au testat limitele, seara trecută, la Splash! Vedete la apă, la Antena 1. Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare prestaţiile concurenţilor, premiera show-ului de la Antena 1 impunându-se ca lider detaşat de audienţă, pe toate categoriile de public.

Concurenții de la Splash! Vedete la apă Galerie
Curajul a fost cuvântul care a marcat cea de-a doua ediție Splash! Vedete la apă, iar cei mai mulți dintre concurenți nu au ezitat să urce pe platforma de zece metri | Antena1/ Splash! Vedete la apă

Conform datelor oferite de Kantar Media, premiera Splash! Vedete la apă, difuzată în intervalul 19.57-23:14, a condus topul audienţelor la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 si 49 de ani cu o medie de 5 puncte de rating şi 20.8% cota de piaţă, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 4.5 puncte de rating și 19 % cotă de piață.

Câți români au urmărit Splash! Vedete la apă, cel mai răcoritor show al verii, la Antena 1

Şi la oraşe, premiera Splash! Vedete la apă s-a impus ca lider detaşat de audienţă, cu un rating mediu de 5.8 puncte şi 17% cota de piaţă, Pro Tv clasându-se şi de această dată pe locul al doilea, cu o medie de 3.8 puncte de rating și 11.8% cota de piață.

Și la nivelul întregii populații a țării show-ul a fost prima opţiune a telespectatorilor, cu o audiență medie de 5.8 puncte de rating și 16.4% cota de piață, Pro Tv ocupând locul al doilea cu 4.2 puncte de rating și 16.4% cota de piață. În minutul de aur, 22:34, peste 1.5 milioane de telespectatori la nivelul întregii ţări urmăreau cel mai răcoritor show al verii, la Antena 1.

Curajul a fost cuvântul care a marcat cea de-a doua ediție Splash! Vedete la apă, iar cei mai mulți dintre concurenți nu au ezitat să urce pe platforma de zece metri. Iar dacă DJ Harra, complet terifiată de înălțimi, a avut nevoie ca Chelsea să o împingă pentru a sări, ceilalți concurenți i-au uimit pe jurați cu abilitățile lor.

Natalia Duminică e câștigătoarea ediției 2 Splash! Vedete la apă

Natalia Duminică, Mario Fresh și Chelsea au primit cele mai mari punctaje ale serii și ocazia de a performa o nouă săritură. În cele din urmă, Natalia a fost cea care a primit votul de încredere pentru a fi trimisă direct în finală!

Sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1, noi artiști și sportivi curajoși își vor testa limitele după ce s-au pregătit alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție. Andreea Antonescu, Maria Popovici, Alexandru Mincu, Babană, Andreea Tonciu, Sonny, Gabriela Cristea, Roxana Nemeș, Emy Alupei, Cătălin Rizea, Gabi Toader și Edi Stancu sunt cei care vor intra de această dată în competiție. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Citește și: Splash! Vedete la apă 2021. Chelsea, jucătoarea de polo cu frică de înălțime a știut să facă valuri.“Mario chiar m-a motivat mult"

Nea Mărin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenorul Bogdan Ioniță vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii. De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Citește și: Splash! Vedete la apă 2021. Giani Kiriță, campionul care a surprins cu o săritură de la 3 metri. “S-a văzut lipsa de antrenament"

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 22 august 2021

Pleosc! Vedete la apă 2021, episodul 2. George Tănase pariază pe concurentul care va face "Pleosc!". Despre ci... Iulia Albu, fără strop de machiaj pe ten. Cât de bine arată jurata emisiunii Splash! Vedete la apă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x