Antena Căutare

Splash! Vedete la apă 2021. DJ Harra, o “împinsăritură” care i-a dat curaj. Cine a ajutat-o pe concurentă să sară de la 3 metri

Cel mai tare show estival a început, iar concurenții sunt gata să facă valuri, sărind în piscină de la 3 metri, 5 metri, 7 metri și 10 metri înălțime. Jurații sunt extrem de exigenți când vine vorba de notarea concurenților și unul singur va fi finalistul serii. A treia concurentă este DJ Harra.

dj harra la splash vedete la apa Galerie
Cel mai tare show estival a început, iar concurenții sunt gata să facă valuri, sărind în piscină de la 3 metri, 5 metri, 7 metri și 10 metri înălțime. Jurații sunt extrem de exigenți când vine vorba de notarea concurenților și unul singur va fi finalistul serii. A treia concurentă a fost DJ Harra. | Antena 1

Concurenții ediției 2 sunt Natalia Duminică, Cătălin Cazacu, DJ Harra, Giani Kiriță, Mario Fresh și Chelsea. Cei 6 concurenți se vor întrece în sărituri care mai de care mai complicate, luând cu asalt juriul Splash! Vedete la apă. În ediția 2 a show-ului estival Splash! Vedete la apă nota secretă este dată de Iulia Albu.

Dana Neacșu, alias DJ Harra, a devenit cunoscută ca prima DJ-iță topless din România. E pasionată de muzică, de mixat și de trasul cu arma. Prietenii ei spun că țintește foarte bine, dar în această seară ne va demonstra tuturor cât de bine țintește apa.

DJ Harra, practică această meserie de 12 ani. Frumoasa blondină a făcut furori cu formele ei.

DJ Harra nu știe să înoate, dar e mai curajoasă ca oricând

Splash! Vedete la apă 2021. DJ Harra

“Sunt om căruia îi place să își trăiască viața la maxim, asta însemnând că îmi acord timp și pentru mine, și pentru plăcerile pe care le am”, a povestit DJ Harra.

Frumoasa concurentă a urcat până la 3 metri, fiind încurajată de antrenorul ei, Cătălin.

“Trei zile de antrenament este prea puțin timp pentru un om căruia îi e frică de apă în general”, i-a mărturisit DJ Harra Ramonei Olaru.

DJ Harra a mărturisit că a sărit în bazin doar de pe marginea piscinei, dar niciodată de la 3 metri.

“Dacă știam că îmi e atât de frică de apă și de adâncimea ei, băi, vă jur că nu veneam”, spune frumoasa concurentă.

La antrenamente, după ce toată lumea a încercat să o ajute, Chelsea a împins-o în apă pe Dana, pentru a o ajuta să îli înfrângă teama de adâncimea apei.

“Când am urcat la platforma de 3 metri mi-am dat seama că e mai simplu pentru mine vizual pentru că am privit de acolo”, spune DJ Harra.

Citește și: Splash! Vedete la apă 2021. Fachirul din Periș a uimit jurații cu o săritură surpriză. “Totuși hai să o luăm puțin mai încet"

Cătălin, antrenorul ei, a urcat cu Dana până la 5 metri, apoi până la 7 metri.

“Dacă nu urcam niciodată acolo sau dacă nu eram aici nu înțelegeam niciodată emoțiile prin care treci. E mai rău decât ce credeam eu că văd la televizor și aveam impresia că se prefac oamenii ăia. (…) La 10 am stat pe burtă”, a mai povetsit DJ Harra la antrenamente.

Dana e susținută de Diana, cea mai bună prietenă a ei și de finuța ei. De asemenea, a primit un mesaj video de la mama ei care a încurajat-o.

“Îți jur că îmi e atât de rușine de frica asta”, a mai zis DJ Harra înainte de ajunge în bazin.

Colegii ei au sărit în bazin și au spus că o așteaptă. Chelsea a urcat lângă DJ Harra și pentru că ea stătea prea mult pe gânduri, Chelsea a împins-o pe DJ Harra în bazin.

Jurizare DJ Harra

Nea Marin i-a spus că după această experiență, concurenta ar avea curaj să sară acum de una singură pentru că și-a învins teama.

“Mă bucur totuși că te-ai lăsat împinsă. Eu apreciez curajul tău”, i-a transmis nea Marin.

Citește și: Splash! Vedete la apă 2021. Otilia Bilionera, săritura de la 3 metri care a stârnit controverse: „Pe mine m-ai pierdut”

“A fost o săritură corectă, cu picoarele întinse, cu picioarele lipite, frumos. Dacă nu erai și împinsă, era mai bine”, i-a zis Bobo.

“Mă bucur că te văd zâmbind. Nu ai sărit tu, dar ai aterizat bine”, spune Iulia Albu.

“Mă, Dana, eu te știu o fată curajoasă pe tine. Mixezi în fața la sute, la mii de oameni. (…) Dacă tu săreai cum mixezi, poate mai adăugam ceva”, a adăugat Jean de la Craiova.

DJ Harra a primit nota 5 de la nea Marin, nota 6,5 de la Jean de la Craiova, nota 4 de la Bobo ;i nota secretă de la Iulia Albu.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Nea Mărin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenorul Bogdan Ioniță vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii. De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Urmărește „Splash! Vedete la apă” pe AntenaPlay!

Splash! Vedete la apă 2021. Cătălin Cazacu, provocat să sară a 2-a oară de la 10 metri. Reacția juraților a fost neaștep... Splash! Vedete la apă 2021. Giani Kiriță, campionul care a surprins cu o săritură de la 3 metri. “S-a văzut lipsa de ant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x