Antena Căutare

Splash! Vedete la apă sezon 6, 22 august 2024. Emi a executat o săritură „corectă” în fața nașilor și a soției lui, Mădălina

Emi Popescu a sărit de la 3 metri, hotărât să facă o săritură corectă. Află dacă i-a ieșit din rândurile următoare.

Galerie
Emi Popescu a sărit de la 3 metri, hotărât să facă o săritură corectă. Află dacă i-a ieșit din rândurile următoare. | Antena 1

Sub privirile colegilor de la Power Couple, inclusiv cea a soției Mădălina, Emi a urcat sigur pe el pe platforma de la 3 metri.

Splash! Vedete la apă sezon 6, 22 august 2024. Emi a executat o săritură „corectă” în fața nașilor și a soției lui, Mădălina

”Ce dor îmi era să fiu pe platformele astea înalte. Uuuu. De data asta o să încerc să sar corect. Voi sări de la 3 metri, dar vreau să sar corect pentru Clara, pentru că pe restul juraților i-am mulțumit data trecută.”, i-a zis Emi Ramonei.

Acesta a spus că va găsi o modalitate de a fenta a doua săritură, dacă prima îi iese bine. Cu toate acestea, nu a vrut să dezvăluie ce secrete are în lupta cu soția Mădălina.

„Nu vreau să vă dezvălui secretele mele de acum, dar o să vă spun când ies din apă”, a spus Emi. Partenera sa a adăugat: ”E un pic diferit, având în vedere că nu mai concurăm împreună. Astăzi nu voi fi veveriță, dar am încredere că Emi o să sară așa cum trebuie”.

Citește și: Splash! Vedete la apă sezon 6, 16 august 2024. Radu Țibulcă, responsabil de surpriza serii! La ce gest neașteptat a recurs

Acesta a fost susținut de Eric de Oliveira, toată familia sa, medicul său fiziolog, Ionuț Rusu, Cuza.

”Și la antrenamente astăzi a sărit cel mai bine din toate dățile în care a sărit. Premiul vine tot acasă”, a spus Mădălina.

Și jurații s-au arătat impresionați de săritura lui Emi, mai puțin Clara, care a declarat că este dezamăgită de prestația lui.

”Mult mai bine, eu am impresia că tu te-ai mai antrenat. Fii atent, că eu te văd în marea finală. Cred că Radu poate să te întreacă, la cum l-am văzut la antrenament.”, i-a zis nașul Cosmin Natanticu.

Notele obținute de Emi sunt:

  • Natanticu: 9
  • Clara: 4,5
  • Nea Marin: 8,5.

Urmărește săritura lui Emi în clipul de mai sus. Vei regăsi momentul său și jurizarea în galeria foto.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă!”, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt cele trei gazde ale celui mai curajos show al verii, pregătite să prezinte atmosfera din cadrul emisiunii cu peste 60 de vedete, care au acceptat provocarea de a-și depăși limitele și de a-și înfrunta fricile, în vreme ce Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu sunt cei care, de la masa juriului, vor nota prestațiile, dar și evoluția participanților, din prima zi de antrenament și până în momentul săriturilor.

„Sunt în postura de jurat în cadrul acestui show pentru a treia oară și încă nu îmi vine să cred cât de repede trece timpul. De data aceasta, filmăm la Complexul Sportiv de Natație Otopeni și cred că va fi cel mai tare sezon de până acum. Eu, fiind un perfecționist convins, mi-aș dori ca fiecare dintre cei care participă să-și depășească limitele și să sară de la cea mai mare înălțime”, a declarat Nea Marin, continuând, în spirit de glumă: ,,Printre participanți, se numără mulți <<prieteni>> de-ai mei, pe care abia aștept să-i arunc în apă!”.

Cosmin Natanticu, pentru a doua oară în postura de jurat în cadrul emisiunii, a mărturisit: „Pentru mine, este o bucurie să mă aflu, din nou, în postura de a nota curajul participanților, alături de ceilalți colegi ai mei. Recunosc că mi-ar plăcea să văd cât mai mulți oameni dispuși să-și testeze limitele și să ajungă să sară de la 10 metri, fără să nu uite, însă, că nu este doar un concurs de sărituri, ci, mai degrabă, o oportunitate de a se distra și de a-și învinge fricile.”

Citește și: Tudor Ionescu, susținut de soția lui, face o săritură de zile mari la Splash! Vedete la Apă: „Aquaman mi se mai spune!”

Nouă ediții, fiecare cu o tematică diferită și o finală ce va stabili câștigătorul Splash! Vedete la apă, vor putea fi urmărite, în această vară, începând din 29 iunie, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1, într-un show al curajului și al distracției, în cadrul căruia zeci de personalități își vor demonstra rezistența fizică, își vor confrunta temerile și își vor testa încrederea în propriile forțe.

Curajoșii care au spus <Da> provocării Splash! Vedete la apă se vor antrena, alături de instructorii lor, în cadrul Complexului Sportiv de Natație Otopeni, care se va transforma în cel mai mare platou de televiziune din România, ca dimensiune și, în fiecare săptămână, vor face salturi spectaculoase de pe platformele de 3, 5, 7 şi 10 metri.

Cel mai curajos show al verii, Splash! Vedete la apă, dă startul distracției în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Emi și soția lui, Mădălina, duel la Splash! Vedete la Apă. Au făcut echipă la Power Couple, iar acum se întrec în săritu... Splash! Vedete la apă sezon 6, 22 august 2024. În ciuda accidentării, Mădălina a sărit excepțional. Cum a reacționat Emi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel Miercuri, 11.09.2024, 15:59
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x