Antena Căutare

Splash! Vedete la apă sezon 6, 9 august 2024. Diana Stejereanu, așa cum nu a mai fost văzută! De ce se teme de apă

Diana Stejereanu a îmbrăcat un costum de baie din două piese și și-a arătat trupul sculptat la Splash! Vedete la apă. Iată momentul „dramatic” din trecut care a făcut-o pe „antrenoarea de la Neatza” să se teamă de apă!

Galerie
Splash! Vedete la apă sezon 6, 9 august 2024. Diana Stejăreanu, așa cum nu a mai fost văzută! De ce se teme de apă | Antena 1

Diana Stejereanu a primit o provocare grea de la Ramona Olaru! În timp ce urca platforma, „vecina” de la Neatza a ”avertizat-o” că nu o lasă să sară mai jos de cinci metri. Lucrurile nu s-au întâmplat, însă, așa cum și-a dorit Ramona Olaru, pentru că Diana a anunțat-o că are o săritură specială. În plus, antrenoarea a spus că se teme de apă. Iată care e motivul!

Citește și: Echipa Neatza se reunește la Splash! Vedete la Apă, vineri, de la 20.30, la Antena 1

Splash! Vedete la apă sezon 6, 9 august 2024. Diana Stejereanu a dezvăluit experiența care a făcut-o să se teamă de apă

„La primul meu antrenament am plâns. Pentru că am avut o experiență în trecut în care era să mă înec și la primul antrenament eu le-am spus că nu știu să înot, pot să supraviețuiesc, dar nu am tehnică, mi-e frică de înălțime și nu știu să respir, întrucât eu mereu le spun fetelor: inspiră pe nas, expiră pe zâmbet. Am aceste trei mari calități: mi-e frică de apă, de înălțime și nu știu să respir. Am plâns de emoție, de adrenalină. Frica mea a fost cum ies eu din apă sus”, a povestit Diana Stejereanu de la platforma de trei metri.

Ca să îi mai treacă din emoții, Ramona Olaru a invitat-o pe „antrenoarea de la Neatza” să asculte mesajele de susținere din partea apropiaților. La sol, lângă prezentatoarea Anamaria Ionescu, se afla mama Dianei.

„În cap?!”, a întrebat, mirat, Radu Bucălae, când Diana Stejereanu se pregătea să își lanseze saltul de la platforma de trei metri. „Antrenoarea de la Neatza” a executat o săritură „perfectă”, iar imediat cum a ieșit din apă a mers la mama ei.

„Felicitări pentru prima săritură în cap din această seară!”, a spus Răzvan Fodor, care a întrebat-o pe Diana Stejereanu de unde a căpătat frica de apă.

„Am sărit acum câțiva ani în Grecia, însă, atunci când a trebuit să ies din apă și trebuia să mă cațăr pe pietrele care erau ude și alunecoase, a venit un val foarte mare, m-a băgat la fund, m-a rostogolit de câteva ori, eu deja aveam adrenalina sus, m-am panicat, iar am încercat să mă prind de o piatră, iar a venit un val, m-am panicat rău de tot și asta vedeam, luciul apei. Nu știu să înot, știu să plutesc, știu să fac pluta, știu să supraviețuiesc, dar nu am tehnică, nu știu să respir”, a relatat aceasta la Splash! Vedete la apă, sezonul 6, din 9 august 2024.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Ilona Brezoianu plutește la „Splash! Vedete la apă”. Prin ce situație a trecut vedeta: „Aveți pastile pentru frica de înălțime?!”

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă!”, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt cele trei gazde ale celui mai curajos show al verii, pregătite să prezinte atmosfera din cadrul emisiunii cu peste 60 de vedete, care au acceptat provocarea de a-și depăși limitele și de a-și înfrunta fricile, în vreme ce Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu sunt cei care, de la masa juriului, vor nota prestațiile, dar și evoluția participanților, din prima zi de antrenament și până în momentul săriturilor.

„Sunt în postura de jurat în cadrul acestui show pentru a treia oară și încă nu îmi vine să cred cât de repede trece timpul. De data aceasta, filmăm la Complexul Sportiv de Natație Otopeni și cred că va fi cel mai tare sezon de până acum. Eu, fiind un perfecționist convins, mi-aș dori ca fiecare dintre cei care participă să-și depășească limitele și să sară de la cea mai mare înălțime”, a declarat Nea Marin, continuând, în spirit de glumă: „Printre participanți, se numără mulți <<prieteni>> de-ai mei, pe care abia aștept să-i arunc în apă!”.

Cosmin Natanticu, pentru a doua oară în postura de jurat în cadrul emisiunii, a mărturisit: „Pentru mine, este o bucurie să mă aflu, din nou, în postura de a nota curajul participanților, alături de ceilalți colegi ai mei. Recunosc că mi-ar plăcea să văd cât mai mulți oameni dispuși să-și testeze limitele și să ajungă să sară de la zece metri, fără să nu uite, însă, că nu este doar un concurs de sărituri, ci, mai degrabă, o oportunitate de a se distra și de a-și învinge fricile.”

Curajoșii care au spus <<Da>> provocării Splash! Vedete la apă se vor antrena, alături de instructorii lor, în cadrul Complexului Sportiv de Natație Otopeni, care se va transforma în cel mai mare platou de televiziune din România, ca dimensiune și, în fiecare săptămână, vor face salturi spectaculoase de pe platformele de trei, cinci, șapte şi zece metri.

Cel mai curajos show al verii, Splash! Vedete la apă, dă startul distracției în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Splash! Vedete la apă sezon 6, 9 august 2024. Ruxandra Luca, încurajată de soț și cei doi băieți ai lor. Mesajul fiului ... Splash! Vedete la apă sezon 6, 9 august 2024. Ilona Brezoianu a executat un salt unic în istoria show-ului. Cum arată pă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x