Antena Căutare

Finala Stand-up Revolution sezonul 1, 7 august 2022. Alexandru Banciu, despre team building-ul alături de Costel. „Ai șanse mari”

Alexandru Banciu este primul concurent care a urcat pe scenă în finala Stand-Up Revolution sezonul 1 și a ridicat ștacheta foarte sus.

Finala Stand-up Revolution sezonul 1, 7 august 2022. Alexandru Banciu, despre team building-ul alături de Costel. „Ai șanse mari” Galerie
Alexandru Banciu este primul concurent care a urcat pe scenă în finala Stand-Up Revolution sezonul 1 și a ridicat ștacheta foarte sus. | Antena 1

A început Finala Stand-Up Revolution sezonul 1. În seara aceasta, 10 concurenți se luptă în glume pentru premiul cel mare de 20.000 de Euro, iar publicul de acasă alegere marele câștigător.

Alexandru Banciu a spart gheața și este primul concurent care a urcat pe scenă în finală. Glumele lui au stârnit hohote de râs, iar jurații i-au spus că are mari șanse să câștige.

Alexandru Banciu, număr de stand-up amuzant despre experiența din team building cu Costel, dinaintea finalei

„A fost o experiență foarte mișto tot parcursul ăsta și am mai trăit o experiență foarte frumoasă, am făcut o activitate cu costel și cu toată echipa. Am fost la Divertiland, am fost la piscină, unde am făcut și stand up paddle. Chestia e că eu am mai făcut baie cu Costel, dar niciodată îmbrăcat”, a glumit concurentul lui Costel.

„Partea proastă e că am căzut de foarte multe ori în apă, partea bună e că apa aia are gust mai bunt decât apa de la robinet și e și mai sățioasă”, a mai spus Alexandru Banciu.

„Costel arată foarte bine în costumul ăla mulat, numai că în costumul ăla și cu părul creț, arată ca ceva ce scoți din scurgerea bazinului să nu se înfunde”, a fost gluma care a stârnit hohote de râs în rândul juraților.

Citește și: Stand-Up Revolution, sezonul 1. Cum poți vota câștigătorul în Finala Stand-Up Revolution. Care e marele premiu pus la bătaie

„Am fost să-mi fac analizele după chestia asta și am ajuns la control, pentru prima dată în viața mea, la control la proctologie și la urologie, în aceeași zi. E ca și cum ar intra poliția peste tine în casă și pe ușă și prin pivniță”, a mai spus concurentul.

Jurizare Alexandru Banciu în Finala Stand-Up Revolution sezonul 1

„Eram acolo, exact cum descriai, ceea ce e și bine și rău. Dar bun! Amuzant. Cred că ai șanse mari”, i-a spus Vio finalistului.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 23 iulie 2022. Battle Irene Meneguzzi vs. Alexandru Banciu, glumele cu care au făcut sala să râdă

„Să vedem ce cum arată pe TV, cu bip-urile puse, să vedem ce înțeleg oamenii acasă cu toate bip-urile astea. Mie că am fost aici și am auzit toate cuvintele mi-a plăcut, dar am problema asta, s-ar putea să nu treacă de sticlă cu toate bip-urile. În rest, bravo, tată!”, a spus și Dan Badea.

Dacă ți-a plăcut numărul de stand-up al lui Alexandru Banciu din finala Stand-up Revolution sezonul 1 îl poți vota cu textul „Banciu” prin SMS la 1313, după START VOT.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Semifinala Stand-up Revolution sezonul 1, 6 august 2022. Ilona Brezoianu, secrete din backstage. Cum ajungi concurent al... Finala Stand-up Revolution sezonul 1, 7 august 2022. Hector Ayala, povești despre viața unui mexican în Europa „M-ai făc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x