Antena Căutare

Stand-Up Revolution, sezonul 1. Cum poți vota câștigătorul în Finala Stand-Up Revolution. Care e marele premiu pus la bătaie

Primul sezonul din cel mai tare show de stand-up se apropie de final, iar în Marea Finală Stand-Up Revolution de pe 7 august 2022, publicul își va putea vota favoritul.

juratii si prezentatorii stand-up revolution Galerie
Finala Stand-Up Revolution începe dumunică, 7 august, de la ora 20:00, iar câștigătorul va fi ales prin votul telespectatorilor. | Antena 1

Marea Finală Stand-Up Revolution sezonul 1 este aproape, iar cei 10 finaliști au emoții din ce în ce mai mari. Ei se pregătesc cu numere demne de o finală incendiară, alături de cei patru jurați care îi ajută cu cele mai bune sfaturi.

Cei 10 concurenți au muncit din greu, în ciuda timpului scurt pe care l-au avut la dispoziție, dar numai unul singur va fi câștigătorul primului show de stand-up din România.

Cum poți vota câștigătorul Stand-Up Revolution sezonul 1 în Marea Finală de pe 7 august, ora 20.00

Dacă duminica trecută, telespectatorii au urmărit prima semifinală, care l-a pus în dificultate pe Teo, juratul care a pierdut trei concurenți pe drumul spre finală. Sâmbăta aceasta confruntările celei de-a doua semifinale vor scoate la iveală noi situații la limită și astfel au fost aleși cei 10 semifinaliști Stand-Up Revolution sezonul 1.

În această duminică, 7 august, de la ora 20:00, Costel intră în luptă, în Marea Finală, cu cei mai mulți concurenți, patru la număr, iar Teo mizează pe unul singur, dar în care are încredere deplină.

Citește și: Semifinala Stand-up Revolution sezonul 1, 6 august 2022. Cine sunt cei 10 concurenți care merg în Finala Stand-Up Revolution

Dacă până în semifinale, publicul din sală a votat învingătorul fiecărui duel, în finală, câștigătorul primului sezon Stand-Up Revolution va fi ales prin votul publicului de acasă. Așadar, emoțiile, dar și umorul vor fi la cote maxime, când cele mai tari bătălii comice se vor da, începând cu ora 20:00, pentru premiul de 20.000 de Euro.

Publicul telespectator Stand-Up Revolution va putea vota câștigătorul prin SMS la 1313 cu numele care va apărea pe ecran. Prezentatorii show-ului, Ilona Brezoianu și Șerban Copoț, vor anunța START VOT și STOP VOT, moment în care va începe numărarea voturilor și se va decide câștigătorul.

Cine sunt cei 10 finaliști Stand-Up Revolution sezonul 1

Stand-Up Revolution sezonul 1 ajunge în curând la final, iar cei 10 finaliști au emoții în lupta pentru marele premiu. Aceștia sunt concurenții care se vor întrece în glume în Marea Finală Stand-Up Revolution sezonul 1 de pe 7 august 2022: Sașa Ciobanu, Hector Ayala, Claudiu Popa, Sergiu Mirică, Alexandru Dobrotă, Tavi Perțea, Alex Banciu, Dan Țuțu, Paul Szabo, Hannah Becker

Primul sezonul din cel mai tare show de stand-up a adus o mulțime de surprize și le-a dat șanșa telespectatorilor să intre și mai mult în lumea acestui gen de comedie care a luat atât de multă amploare în ultimii anii și la noi în țară.

Patru temerari ai stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea au acceptat provocarea și s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului. Amatori sau experimentați, concurenții au fost ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de aceștia, iar cel care a evoluat cel mai mult va pleca acasă cu premiul cel mare.

Semifinala Stand-up Revolution sezonul 1, 6 august 2022. Cine sunt cei 10 concurenți care merg în Finala Stand-Up Revolu... Stand-Up Revolution își dezvăluie câștigătorul primului sezon. Ei sunt cei zece finaliști...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x