Căutare Live

Finala Stand-up Revolution sezonul 1, 7 august 2022. Claudiu Popa, glumele despre „bully-parenting” care au stârnit hohote de râs

Claudiu Popa i-a impresionat pe jurați cu glumele sale și are încredere că va reuși să cucerească și inimile celor de acasă. Concurentul a primit o mulțime de laude.

Claudiu Popa i-a impresionat pe jurați cu glumele sale și are încredere că va reuși să cucerească și inimile celor de acasă. Concurentul a primit o mulțime de laude.

Antena 1

Plin de încredere, Claudiu Popa a intrat în finală, echipat cu cele mai bune glume ale sale. Concurentul lui Vio luptă în această seară împotriva a alți 9 dintre cei mai de temuți adversari.

Claudiu Popa, glumele despre educația copiilor care au stârnit hohote de râs

„Mie îmi plac copiii foarte mult. Nu, nu în sensul catoloic. Adică nu îi alerg cu dubița prin parc, dar îmi plac foarte mult copiii și de abia aștept să fac un copil”, a spus el în începutul numărului.

„Mi-am dat seama ce nu îmi place la copiii. Nu-mi plac părinții. Unii părinți”, a glumit el, „Am fost în parc acum câteva săptămâni și am văzut un copil care a luat ceva de pe jos, avea 2 ani jumate și a băgat în gură. Și m-am dus la părinte să îi zic și părintele s-a luat de mine: Dar ce-mi spui tu mie cum să-mi cresc copilu?! Așa îi crește imunitatea. În parc pe jos micționează toți boschetarii, ce vrei să-l imuniezi la boschetăreală?”, a mai spus el.

Citește și: Semifinala Stand-up Revolution sezonul 1, 31 iulie 2022. Claudiu Popa vs. Fares „Cel mai bun material”. Cine a trecut mai departe

„Nu zic că o să-mi bat copilul, Doamne ferește, nu o să dau niciodată în copilul meu că nu mai e legal. Dar m-am gândit ce o să fac. Vreau să plătesc un copil mai mare decât al meu, să-mi bată copilul”, a mai glumit concurentul.

Jurizare Claudiu Popa în Finala Stand-Up Revolution sezonul 1

„Minunat! Minunată ideea asta de bully-parenting poți s-o prezinț oriunde în lume și oamenii o s-o înțeleagă și o să le placă”, a comentat Teo despre numărul lui Claudiu Popa din finala Stand-Up Revolution sezonul 1.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 17 iulie 2022. Battle George Țintă vs. Claudiu Popa, duel la nivel înalt. „Numai public să nu fii”

„Pentru ce ai făcut în această emisiune, îmi permit un sfat: Nu mai spune „Mă numesc Claudiu Popa”, spune: „Eu sunt Claudiu Popa””, i-a spus și Dan Badea.

„Mă enervează că ai fost atât de bun”, a adăugat Costel.

Dacă ți-a plăcut numărul de stand-up al lui Claudiu Popa din finala Stand-up Revolution sezonul 1 îl poți vota cu textul „Claudiu” prin SMS la 1313, după START VOT.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Finala Stand-up Revolution sezonul 1, 7 august 2022. Sasha Ciobanu, finalistul la care jurații au râs cu lacrimi. „Atât ... Finala Stand-up Revolution sezonul 1, 7 august 2022. Dan Țuțu, finalistul care i-a lăsat pe jurați fără cuvinte. „Ce tăv...
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Ultimele știri
x