Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 17 iulie 2022. Battle George Țintă vs. Claudiu Popa, duel la nivel înalt. „Numai public să nu fii”

Confruntarea dintre George Țintă și Claudiu Popa i-a pus până și pe jurați în încurcătură. Teo și Dan Badea au rămas fără cuvinte la finalul momentului.

George Țintă și Claudiu Popa battle stand-up revolution Galerie
George Țintă și Claudiu Popa i-a pus până și pe jurați în încurcătură cu numerele lor de stand-up din battle-uri. | Antena 1

Battle-ul dintre George Țintă și Claudiu Popa îi aduce față în față pe doi dintre cei mai experimetați concurenți din echipa lui Vio.

Acum este momentul ca fiecare să confirme că își merită locul și să demonstreze care este mai bun.

„Amândoi sunt buni, amândoi au experiență, amândoi știu ce fac. Poate fi seara oricui”, a spus Vio despre concurenții lui, înainte de a începe duelul.

Battle George Țintă vs. Claudiu Popa, confruntarea care i-a lăsat pe jurați fără cuvinte

„Știți că noi adulții le spune copiilor să nu mintă, dar noi îi mințim din prima clipă de când ne pot înțelege. Începem cu minciuni nevinovate precum: te-a adus barza, există Moș Crăciun, el este tatăl tău”, a spus George Țintă în începutul numărului său de stand-up.

„Este o specie de leu în pădure care aduce veștile proaste, se numește Ao-leu”, a fost gluma care a stârnit hohote de râs.

„Am un câine care imită ambulanța. Eu îl strig, iar el vine la mine după 30 de minute”, a mai glumit el.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 16 iulie 2022. Alice Sava a făcut glume despre colegele de cămin. De ce nu a primit niciun loc

„Am folosit și eu niște bocitoare recent, dar n-am fost mulțumit de serviciile lor, așa că le-am făcut o plângere”, a povestit concuretul.

„Eu nu am Netflix, eu mă uit la filmele pe care și le face iubita mea”, a spus el amuzat.

George Țintă a avut și câteva povești despre afinitatea lui pentru fetele din Moldova și regionalismele pe care acestea le folosesc.

Adversarul lui, Claudiu Popa a venit cu o poveste despre faptul că în ultimii ani a stat foarte mult în casă și a citit diverse studii ciudate.

„Eu cred că pentru o pasăre să zboare e ca și cum ai alerga. Atunci când planează, ăla nu e calm, ele atunci își trag sufletul în aer”, a spus concurentul.

„Eu aș vrea să fiu lup. Mi se pare că sunt foarte șmecheri. Ei fac pipi pe ce vor. Lupului dacă îi place ceva, se duce la el, îl marchează”, a mărturisit el.

„Ar trebui să facem și noi asta, ca oameni. Nu chiar pe orice că vă dați seama, ar fi coadă la Guvern mâine. Singura chestie care nu s-ar schimba ar fi cum miroase la Guvern”, a fost gluma cu care i-a cucerit pe jurați.

Concurentul a mai spus că nu înțelege cum s-a ajuns de la lup la pechinez și și-a imaginat o conversație între ei.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 10 iulie 2022. Lilian Mihai, concurentul care vrea să convingă că este moldovean. „Adevărata magie”

Jurizare Battle George Țintă vs. Claudiu Popa

„Efectiv nu pot să zic nimic. Numai public să nu fii. Mă bucur că sunt aici și nu acolo de nu mai pot”, a dezvăluit Teo.

Battle-ul dintre Battle George Țintă și Claudiu Popa l-a lăsat fără cuvinte pe Dan Badea, care a spus că îi este imposibil să îl aleagă pe unul dintre ei.

„Zic și eu, într-adevăr pe firul acesta de densitate că George a fost mai dens. Claudiu, ai fost o surpriză pentru mine astăzi, doar că, într-adevăr, pentur că înțeleg foarte bine zona în care te duci, nu mi se pare că te-ai dus atât cât se poate”, a adăugat și Costel.

După o confruntare de zile mari, publicul l-a trimis în etapa următoare pe Claudiu Popa.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 17 iulie 2022. Battle Ariana Grigore vs. Eduard Rădoiu, mezinii echipei care au cucerit p... Stand-up Revolution sezonul 1, 17 iulie 2022. Battle Alin Coiotu vs. Dragoș Mitran, confruntare cu surprize. Ce decizie ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x