Căutare Live

Moment inedit la Stand-Up Revolution. Un concurent a stârnit discuții între jurați și prezentatori: „Nu s-a mai făcut asta!”

Teo, Vio, Costel și Dan Badea au avut parte de o ediție agitată de audiții la Stand-Up Revolution, singura emisiune televizată de stand-up din România, în care jurații caută viitoarea mare senzație în domeniu. Duminică, de la ora 21:00, telespectatorii vor vedea ce moment a pus juriul în dificultate.

Teo, Vio, Costel și Dan Badea au avut parte de o ediție agitată de audiții la Stand-Up Revolution

Antena 1

Noua ediție a emisiunii Stand-Up Revolution aduce duminica aceasta o altă serie de concurenți dornici să intre în echipele juraților Teo, Vio, Costel și Dan Badea – câțiva dintre ei, veniți de peste hotare, s-au pregătit temeinic, studiind chiar și “Luceafărul” pentru a crea un număr memorabil.

Ilona Brezoianu a intervenit în timpul jurizării unui concurent, în ediția patru din Stand-Up Revolution

Unul dintre competitori a provocat un moment unic în emisiune: Ilona Brezoianu a intrat pe scenă chiar atunci când juriul delibera: “Nu sunt de acord!”, a protestat ea.

“A fost revoluție la Stand-Up Revolution”, a comentat Teo episodul inedit.

“Nu s-a mai făcut asta în istoria televiziunii”, a spus Costel, care și-a dorit să iasă învingător în mijlocul discuțiilor iscate, pentru a-l avea în echipa sa pe concurentul în cauză.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 12 iunie 2022. Luke Meginsky, concurentul care l-a făcut pe Teo să își schimbe votul

Telespectatorii vor afla cine a fost “mărul discordiei” dintre Ilona și jurați și cum s-a pornit revoluția de la Stand-Up Revolution în cea mai nouă ediție a emisiunii, duminica aceasta, de la 21:00.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 12 iunie 2022. Bianca Kovacs, ardeleanca cu accent spaniol greu de înțeles. “Am luat țeapă”

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Ultimele știri
x