Antena Căutare

Semifinala Stand-up Revolution sezonul 1, 6 august 2022. Ilona Brezoianu, secrete din backstage. Cum ajungi concurent al show-ului

Plină de umor, prezentatoarea show-ului de comedie, Ilona Brezoianu a dezvăluit de ce ai nevoie pentru a fi concurent la Stand-Up Revolution.

Semifinala Stand-up Revolution sezonul 1, 6 august 2022. Ilona Brezoianu, secrete din backstage. Cum ajungi concurent al show-ului Galerie
În spirit de glumă, Ilona Brezoianu a dezvăluit de ce ai nevoie pentru a fi concurent la Stand-Up Revolution. | Antena 1

Concurenții de la Stand-Up Revoltion sezonul 1 au făcut show pe scena emsiunii, dar de cele mai multe ori, aceștia s-au dezlănțuit încă din backstage. Locul în care tensiuna atinge cote maxime se transformă în „scena” neconvențională a comedianților care se pregătesc să intre în platou.

Încă de la început, prezentatorii show-ului, Ilona Brezoianu și Șerban Copoț, le-au fost alături concurenților, oferindu-le cele mai bune sfaturi. Plini de umor, cei doi au încercat mereu destină atmosfera și de cele mai multe ori le-a reușit.

În culise, concurenții au stat la povești și au dezbătut momentele serii, alături de o gustare Alesto, care îi ajută să își mențină nivelul de energie la cote ridicate.

Ilona Brezoianu, secrete din backstage-ul Stand-Up Revolution, în cea de-a doua semifinală a show-ului

Carismatica Ilona a susținut fiecare concurent în parte și chiar le-a luat apărarea atunci când a fost de părere că jurații sunt nedrepți. În ediția din această seară, prezentatoarea TV a ținut să le precizeze comediaților din juriu că doi dintre concurenți nu au experiență pe scenă și le-a cerut să fie mai blânzi.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 23 iulie 2022. Cum a reacționat Costel când a aflat că Alexandru Banciu merge în semifinală

Mai mult, de data aceasta, vedeta a dat și câteva detalii din culisele show-ului. În stilul caracteristic, plin de umor, Ilona a dezvăluit ce trebuie să ai pentru a fi concurent Stand-Up Revolution.

„Din seria: „Asculătorii întreabă, Ilona răspunde”, astăzi: Cum ajungi concurent la Stand-Up Revolution. Păi, după cum observați aici în backstage, mai întâi, tre să fii frumos, apoi dacă ai suficient de multe glume proaste ca să evenervezi pe toată lumea, poți să ajungi chiar în finală”, a glumit Ilona.

Citește și: Semifinala Stand-up Revolution sezonul 1, 31 iulie 2022. Sergiu Mirică a stârnit hohote de râs în public cu glumele sale

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-Up Revolution își dezvăluie câștigătorul primului sezon. Ei sunt cei zece finaliști... Finala Stand-up Revolution sezonul 1, 7 august 2022. Alexandru Banciu, despre team building-ul alături de Costel. „Ai șa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x