Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 24 iulie 2022. Robert Bulimej, deranjat de comentariile unui jurat, după eliminare. Ce a spus

Robert Bulimej a fost eliminat în urma unui battle pe cinste cu Fares. În culise, concurentul a avut câteva cuvinte de spus despre juratul care i-a pus mai multe piedici.

robert bulimej stand up revolution Galerie
Robert Bulimej a urcat pe scena Stand-Up Revolution cu o hârtie de pe care a citit glumele. | Antena 1

Primul battle din echipa lui Dan Badea a început în forță. Robert Bulimej si Fares s-au luptat în glume și și-au folosit toate atuurile pentru a obține un loc în semifinală. Din păcate, unul dintre concurenți a fost eliminat și după ce a coborât de pe scenă a ținut să-și exprime, voalat, nemulțumirea legată de comentariile unui jurat.

Robert Bulimej a fost eliminat de la Stand-Up Revolution după un battle pe cinste alături de Fares

Cu toate că până și jurații au spus că Robert Bulimej a avut glume mai bune, Fares a cucerit publicul cu energia lui, așa că și-a asigurat un loc în semifinală.

„Un duel dezechilibrat, din punctul meu de vedere”, a spus Teo despre primul battle din echipa lui Dan Badea. De asemenea, comediantul l-a taxat pentru faptul că acesta a citit de pe foaie, lucru ce l-a deranjat pe concurent.

În culise, concurenții au stat puțin la povești și au dezbătut momentele serii, alături de o gustare Alesto, care îi ajută să își mențină nivelul de energie la cote ridicate.

„Crezi că a reprezentat un dezavantaj faptul că ai venit cu hârtiile alea?”, l-a întrebat Ilona după ce a coborât de pe scenă.

„Pentru mine, nu”, a răspuns concurentul.

„Pentru tine, nu, dar pentru public?” a adăugat prezentatoarea Stand-Up Revolution.

„Pentru public cred că a fost un dezavantaj doar pentru că s-a spus. Dacă nu se menționa...Teo e cel care îmi pune câte o piedică de fiecare dată. Și data trecută tot el a fost”, a mărturisit Robert.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 24 iulie 2022. Battle Victor Băra vs. Florin Măxineanu, duelul care l-a pus pe Dan Badea în impas

În spirit de glumă adversarul său Fares, dar și Ilona au spus că știu cum este pentru că și lor le-a mai pus Teo piedici.

„Și mie mi-a pus pe scări aici”, a mai glumit vedeta.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 23 iulie 2022. Cine sunt concurenții din echipa lui Costel care vor merge în semifinală

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 24 iulie 2022.Cine sunt concurenții din echipa lui Dan Badea care merg în semifinală „Div... Stand-up Revolution sezonul 1, 23 iulie 2022. Cum a reacționat Costel când a aflat că Alexandru Banciu merge în semifina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x