Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 10 iulie 2022. Maria Popovici, invitatul special cu povești despre nunta sa: „Mama soțului meu...”

În cea de-a 7-a ediția Stand-Up Revolution, ivitatul special Maria Popovici a venit cu dezvăluiri despre nunta ei cu Mincu.

mari popovici la stand-up revolution Galerie
În cea de-a 7-a ediția Stand-Up Revolution, ivitatul special Maria Popovici a venit cu dezvăluiri despre nunta ei cu Mincu. | Antena 1

Maria Popovici, invitatul special din ediția 7 a intrat în forță pe scena Stand-Up Revolution în uralele publicului și aplauzele colegilor ei de breaslă, din juriu.

După ce i-a întrebat pe cei prezenți dacă au trecut cu bine de pandemie, ea a început rafala de glume și au urmat 8 minute de râs în hohote.

„S-au întâmplat foarte multe tragedii. Știți câte nunți s-au anulat?!”, a spus ea în începutul numărului de stand-up.

Maria Popovici a povestit despre nunta ei cu Mincu

Maria Popovici a povestit că ea și Mincu au avut noroc, ei s-au căsătorit în 2019 și au petrecut alături de prieteni, dar și de soacra ei.

„M-am măritat chiar cu unul din bărbații care fac stand-up în România. Nu ăla cu care voiam, dar unul care a mai rămas. La care am simțit eu că moare maică-sa și luăm banii”, a glumit ea.

„A fost și la nuntă mama soțului meu. Și-a dat cu părerea despre nunta mea, pe care am plătit-o eu. Era confuză, credea că e influenceriță. Știți cum sunt mamele de băieți... proaste”, a lovit Maria.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 3 iulie 2022. Cosmin Natanticu, invitatul special cu povești despre câinele său: “Liliac umblător”

Maria Popovici a mai dezvăluit că deși era convinsă că în caz că va face nuntă, nu va cere niciodată dar, la petrecere, invitații ei au avut cutii, nu plicuri pe masă.

„Nu știam cât costă o nuntă! Eu am un excel pe frigider, laminat, sub 400 de Euro nu mai vii la mine acasă”, a mai spus ea.

Când s-au căsătorit, Maria Popovici și Mincu erau deja de mulți ani împreună, dar apropiații tot nu i-au scutit de celebrele glume, spune comendianta.

„Dacă plecăm într-o vacanță, primim mesaj: „Să vă întoarceți 3!”. Am plecat 6, de ce ești rău și zici așa?”, a glumit ea.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 26 iunie 2022. Claudiu Popa, stand-uperul cu experiență care a dezamăgit. "Știu că nu e corect"

Maria Popovici a mai dezvăluit și ce sfaturi despre căsnicie îi dau prietenele ei necăsătorite.

„Am patru prietene bune din copilărie. Toate proaste. Sunt necăsătorite și nici nu o să fie vreodată că le știu mai mulți oameni din București”, a mai adăugat ea.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Spiritele se încing la Stand-Up Revolution. Teo, după ce a pierdut un concurent redutabil în fața lui Vio: “Îmi dau demi... Stand-up Revolution sezonul 1, 10 iulie 2022. Alin Coiotu, rockerul care a testat jurații. Ce provocare le-a dat. „Câtă ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x