Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 17 iulie 2022. Battle Sergiu Mirică vs. Romina Cocca. „O energie frumoasă, pusă pe cuvinte greșite”

A început etapa battle-urilor! Sergiu Mirică și Romina Cocca au spart gheața și s-au „luptat” în glume pentru un loc în etapa următoare.

Sergiu Mirică și Romina Cocca la stand-up revolution Galerie
Sergiu Mirică și Romina Cocca, doi dintre favoriții la marele premiu au deschis, în forță, prima seară de battle-uri. | Antena 1

Jurații și-au completat echipele, iar acum concurenții sunt pregătiți pentru etapa battle-urilor. Echipa lui Vio este prima care intră în ring.

Comediantul a făcut grupe de câte doi concurenți, care în seara asta vor da ce au mai bun pentru a merge mai departe în concurs. După cele două momente, publicul votează numărul de stand-up favorit, iar concurentul trece în etapa următoare.

„Pentru mine a fost foarte greu să aleg oamenii pentru că e și prima dată când fac asta și am încercat să fac niște battle-uri echilibrate. Să aibă o șansă fiecare”, a spus juratul în deschiderea emisiunii.

Primul battle, care sparge gheața, se dă între Sergiu Mirică și Romina Cocca.

Battle Sergiu Mirică vs. Romina Cocca. Confruntarea care a spart gheața la Stand-Up Revolution

Sergiu Mirică a urcat primul pe scenă, în prima seară de battle-uri și a mizat pe o poveste despre taximetriști.

El a mărturisit că nu se teme de prea multe lucruri, dar îi este foarte frică să fie pasager într-o mașină, pentru că „sunt o grămadă de oameni inconștienți pe șosele”.

„Au niște cazane de mașini și dau în ele ca tâmpiții. Intră în depășiri periculoase, calcă accelerația: „Fii atent că asta te bagă în scaun!” „Da, cu rotile””, a spus comediantul.

„Cu iubita mea nu mă urc în mașină. Și nu pentru că e femeie. Pentru că nu e”, a glumit el.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 26 iunie 2022. Claudiu Popa, stand-uperul cu experiență care a dezamăgit. "Știu că nu e corect"

Sergiu Mirică a mai povestit că totuși, într-o seară a decis să meargă cu un taximetrist, care se presupune că este profesionist și știe ce face. Cu toate acestea a prins „toate stereotipurile despre taximetriști într-unul singur”.

„M-am urcat în taxi și într-adevăr, băiatul ăla știa ce face când conducea, vorbea la telefon, mânca și își tăia unghiile”, a povestit el.

„Unde te grăbești tu la mine acasă? Mi-ai uitat ceva pe foc? Nu știi dacă mi-ai încuiat ușa?”, a fost gluma care i-a cucerit pe jurați.

Romina Cocca și-a scos toate armele și a intrat în luptă. Concurenta din Argentina a spus că se bucură să fie din nou pe scena de la Stand-Up Revolution, doar că și-a lăsat familia acasă.

„Soțul meu deja mi-a spus că îi lipsesc. Asta înseamnă că a rămas fără șosete curate”.

„Mulți cred că a fi căsătorit înseamnă să te cerți din cauza banilor și să faci dragoste o dată pe lună. Asta nu e adevărat! Eu și soțul meu nu am mai făcut dragoste de un an”, a dezvăluit ea.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 26 iunie 2022. Antonina Manda, concurenta cu voce pițigăiată care i-a uimit pe jurați

Concurenta a mai povestit o situație incomodă în care fiul ei i-a cerut să o vadă dezbrăcată, însă dezvăluirile Rominei i-au făcut pe jurați să se simtă incomod.

„Vreau ca fiul meu să înțeleagă că e normal ca mama lui să îl traumatizeze”, a spus aceasta.

Jurizare Battle Sergiu Mirică vs. Romina Cocca la Stand-Up Revolution

„Ai venit cu un parenting foarte interesant. A fost foarte foarte bine, o energie extraordinară și niște povețe pentru viață”, i-a spus Dan Badea Rominei Cocca.

„Mirică, ai fost foarte bun. Am mai văzut numere cu taxiuri, dar ai avut niște chestii care mi-au rămas în cap. Ai fost ceas elevțian”, i-a spus și concurentului

„Romina, excelent! O energie foarte frumoasă pusă pe niște cuvinte atât de greșite”, a adăugat Teo.

„De Mirică nu mi-a plăcut absolut deloc. Nu-l mai vreau în concursul acesta și sper să nu-l votați că nu merită deloc”, a glumit juratul.

După un battle strâns, publicul a votat, iar primul concurent din echipa lui Vio care merge în etapa următoare este Sergiu Mirică.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

S-au încheiat audițiile la Stand-Up Revolution! Încep battle-urile între concurenții din echipa lui Vio. Ce se întâmplă ... Stand-up Revolution sezonul 1, 17 iulie 2022. Battle Tavi Perțea vs. Bogdan Tătaru, confruntarea supremă dintre polițișt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x