Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 17 iulie 2022. Battle Tavi Perțea vs. Bogdan Tătaru, confruntarea supremă dintre polițiști

Tavi Perțea, actual polițist și Bogdan Tataru, fost polițist s-au luptat cu cele mai bune arme pentru un loc în etapa următoare.

Tavi Perțea si Bogdan Tătaru la stand-up revolution Galerie
Polițiștii de la Stand-Up Revolution s-au întrecut în glume. Unul dintre ei a fost amendat și nu a mers mai departe de baltte-uri. | Antena 1

Tavi Perțea și Bogdan Tătaru s-au luptat cu toate armele pentru un loc în etapa următoare. Vio spune că nu i-a fost fost ușor să îi aleagă pentru aceast battle dintre un fost polițist și un actual polițist.

În audiții, ambii concurenți au venit cu povești amuzante din cariera de polițist și au dezvăluit că până și ei erau curioși cum va decurge o astfel de confruntare.

„Are battle-ul suprem, o să fie cu pistoale Carpați”, o spus Dan Badea.

Battle Tavi Perțea vs. Bogdan Tătaru, confruntarea supremă dintre polițiști

„Vreau să vă spun un lucru care o să vă surprindă. Polițiștii nu sunt perfecți! Și cum o să vedeți, după mine nici foștii polițiști”, și-a început el în forță numărul de stand-up, atacându-l direct pe adversarul lui.

Tavi Pertea a mizat pe o poveste de la începutul carierei sale de polițist în care a dezvăluit culisele acestei meserii.

„Te învață cum să stai la radar, unde să stai la radar. De exemplu, este o vorbă că trebuie să stai în loc luminat și cu verdeață. Adică într-un boschet, aflat sub un stâlp de iluminat”, a dezvăluit concurentul.

„Dacă nu s-ar da din polițist în polițist, ar dura 20 de ani în care mulți șoferi ar rămâne cu permisul de conducere în buzunar , ceea ce nu-i corect că trebuie să ne câștigăm și noi pâinea”, a adăugat el

El a mai povestit că s-a echipat corespunzător pentru prima amendă pe care a dat-o și era pregătit pentru momentul cel mare.

„Nici nu ies bine din sediul poliției, vâd că vine unul din sens opus care avea un bec ars la far. Zic al meu ești. Am zis că încep cu ceva lejer așa, că nu-mi dau greu eu mie”, a fost replica ce a stârnit hohote de râs.

Citește și: Un american venit tocmai din Ohio i-a surprins pe jurații de la Stand-Up Revolution, în noua ediție. “Sunt om de știință”

Bogdan Tătaru a renunțat la cariera de polițist și a venit la Stand-Up Revolution să își urmeze pasiunea. El spune că în anii de activitate, a întâlnit toate stereotipurile de polițiști printe colegii lui.

„Am avut un coleg bipolar. Mi-am dat seama pentru că atunci când trebuia să interogăm pe cineva, vorbeam afară că aplicăm tehnica aia cu polițistul bun - polițaiul rău și el intra singur”, și-a amintit el.

Concurentul a mai povestit și o pățanie pe care a avut-o, alături de două prietene de-ale sale pe litoral.

„Un polițist în Vamă, ce se poate întâmpla?”, a spus el.

Jurizare Battle Tavi Pertea vs. Bogdan Tătaru

„Tavi, nu numai pentru că ești în activitate și mai avem și noi show-uri pe acolo, dar mi-ai oferit o imagine a ceea ce se întâmplă unde eu nu am văzut”, a spus Dan Badea. „Pe de altă parte, domnul Tătaru, parcă puțin mai mult ritm, n-ar fi stricat”, adăugat el.

„Mi-a plăcut mai mult Tavi pentru că fiind în pâine a venit cu altfel de avânt și pe Bogdan sincer l-aș amenda și pentru depășirea limitei de timp”, a explicat și Teo.

„Vi se ridică talonul de caterincă și permisul de glumit”, a mai adăugat juratul.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 3 iulie 2022. Alin Nut, pasionat de istorie, a venit costumat. "Ăsta e stand-dac"

Cei doi au intrat apoi la votul publicului, iar cel care și-a câștigat un loc în etapa următoare este Tavi Pertea.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 17 iulie 2022. Battle Sergiu Mirică vs. Romina Cocca. „O energie frumoasă, pusă pe cuvint... Stand-up Revolution sezonul 1, 17 iulie 2022. Battle Ariana Grigore vs. Eduard Rădoiu, mezinii echipei care au cucerit p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x