Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 19 iunie 2022. Dan Badea, poveștile despre sporturi care au stârnit hohote de râs.“Bă, ești nebun?”

În ediția 4, Dan Badea, care e și juratul grupului, este invitatul special din această seară. El e aici să îi încânte pe toți cu un număr de stand-up de senzație, menit să stârnească hohote de râs.

dan badea la stand up revolution Galerie
În ediția 4, Dan Badea, care e și juratul grupului, este invitatul special din această seară. El e aici să îi încânte pe toți cu un număr de stand-up de senzație, menit să stârnească hohote de râs. | Antena 1

Dan Badea a intrat în scenă pe o piesă care îi trezește amintiri. El povestește că piesa e prima pe care a urcat pe scenă atunci când a intrat în lumea stand-up-ului. E o melodie cu valore sentimentală.

Juratul Stand-Up Revolution a spus și care a fost prima glumă pe care a spus-o atunci când s-a apucat de stand-up.

Dan Badea, poveștile despre sporturi care au stârnit hohote de râs

“Vă dați seama că atunci când îmbătrânim sensul declarațiilor de dragoste se schimbă cumva. Vă dați seama după 50 ani cum e să îi spui “mor după tine”?”, a zis juratul, stârnind hohote de râs.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 12 iunie 2022. Luke Meginsky, concurentul care l-a făcut pe Teo să își schimbe votul

Juratul Stand-Up Revolution a vorbit și despre începuturile pandemiei, spălatul pe mâini și faptul că mulți credeau că în vaccin e un cip.

“Ziceai că intrăm în operații toți”, a mai spus Dan.

Dan Badea a mai spus că nu înțelege alergatul și trendul ăsta care a început în pandemie, când toți prietenii lui îl sunau să iasă la alergat.

“Alergarea era chestia aia de încălzire. (…) Mie mi se pare un sport al săracilor”, spune juratul.

Dan Badea spunea că în copilărie nu alerga de plăcere, dar alerga la jocurile pe care le făcea cu copiii în fața blocului. Când a fost să își ia echipament de alergat, juratul a întâmpinat dificultăți. El a vorbit despre încălțările și tricourile pe care trebuia să le aleagă special pentru alergat.

“Bă, ești nebun? Tu-mi dai din gunoi, mă? Bravo vouă, salvăm planeta. E ok, dar de ce mai iei atâția bani pe el. Dă-mi tu bani că îți iau din gunoi. Da, dar curge nu știu cum transpirația. Dacă alergi, dar dacă stai ce faci?”, spune Dan.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 12 iunie 2022. Bianca Kovacs, ardeleanca cu accent spaniol greu de înțeles. “Am luat țeapă”

Dan a mai vorbit despre orele de pilates și apoi de schiat.

“6 ore până la Poiană, o oră din Poiană până în Poiană, pe urmă o oră să parchezi, juma de oră să își ia schiuri, (…) am ieșit repede ca să stau la coadă la cartelă, ca să stau o oră la coadă la telegondolă ca să urc până sus. Și-a pus a mea tot echipamentul și a zis ”gata, plec”. Și m-a sunat de jos. (…) Bă atât?”, povestește Dan Badea.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Moment inedit la Stand-Up Revolution. Un concurent a stârnit discuții între jurați și prezentatori: „Nu s-a mai făcut as... Stand-up Revolution sezonul 1, 19 iunie 2022. Paul Szabo, concurentul pentru care Ilona a intervenit: “S-a pornit o revo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x