Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 24 iulie 2022.Cine sunt concurenții din echipa lui Dan Badea care merg în semifinală „Diversitate!”

Cea de-a treia seară de battle-uri de la Stand-Up Revolution s-a încheiat cu multe hohote de râs și voie bună. Publicul a decis și de data aceasta așa că iată cine sunt cei cinci semifinaliști din echipa lui Dan Badea.

semifinalistii echipei lui dan badea la stand-up revolution Galerie
Cine sunt cei cinci concurenți din echipa lui Dan Badea care merg în semifinală. | Antena 1

A fost seara lui Dan Badea și a echipei sale! Cei 10 concurenți ai săi s-au „luptat” cu cele mai bune arme, dar nu toți au reușit să-i convingă pe cei din sală că merită un loc în etapa următoare. După cinci battle-uri pline de umor, dar și de surprinze, publicul a ales următorii semifinaliști de la Stand-Up Revolution sezonul 1.

Cine sunt cei cinci concurenți din echipa lui Dan Badea care merg în semifinala Stand-Up Revolutin sezonul 1

Nici Dan Badea nu a avut o misiune ușoară. El a trebuit să aleagă perechile de concurenți care s-au confruntat în cel de-al treilea battle de la Stand-Up Revolution, iar la final, a fost pus în fața unei decizii neașteptate.

„Echipa internațională! Diversitate!”, a exclamat Dan Badea în timp ce se afla pe scenă alături de cei care acum se află cu un pas mai aproape de premiul cel mare de 20.000 de Euro.

Fares

Fares i-a cucerit pe cei din public cu poveștile sale despre viața în România. Glumele lui i-au atins și pe jurați, iar Costel a fost de acord cu el, după ce i s-a adresat direct, în timpul numărului său de stand-up: „Nu eram pregătit să văd diferențele între bucureșteni și moldoveni. Nu știam că voi sunteți rase diferite”.

Hector Ayala

Energia și istorisirile lui Hector Ayala i-au adus un loc în semifinala Stand-Up Revolution sezonul, după un battle foarte greu cu argentinianul Andres Fajngold. Concurentul a mizat pe amintirile sale din copilăria în Mexic, foarte asemănătoare cu cea din România: „În Mexic, copiii sunt posedați. Așa că mamele lor trebuie să inventeze monștri....

Wu Jia Qui

Battle-ul dintre Wu Jia Qi și Ada Ștef s-a lăsat cu lacrimi pentru cea care a trebuit să părăsească competiția Wu Jia Qui a convins publicul că merită un loc în semifinală cu glumele sale foarte personale: „Sunt tot ce poate fi mai rău pentru părinții mei. Chinezoaică made in România, care nu se face nici medic, nici inginer”.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 23 iulie 2022. Cine sunt concurenții din echipa lui Costel care vor merge în semifinală

Alex Dobrotă

Alex Dobrota și Ionuț Fieraru s-a luptat de la egal la egal într-un battle foarte greu. Ambii au mizat pe povești din propriile relații, dar doar unul a reușit să convingă și să meargă în etapa următoare: „Am o problemă. Vrea prietena mea să ne luăm câine. Știu că e o responsabilitate mare, un pas mare pentru o relație, un țăruș în anus pentru independența mea”.

Andres Fajngold a fost salvat de Dan Badea, în urma unei situații excepționale

Dan Badea a rămas cu un gust amar în urma battle-ului dintre Hector Ayala și Andres Fajngold. Deși extrem de fericit că în echipa lui a rămas un concurent de temut, juratul a recunoscut că a greșit punând în duel doi concurenți atât de buni.

Iar când s-a ivit ocazia de a-și îndrepta greșeala, a făcut-o imediat. La ultimul battle, jurații s-au confruntat din nou cu o situație complicată. Aversarul lui Victor Băra nu a putut să mai participe astfel încât acesta a concurat împotriva celor care nu prinseseră un loc în finală.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 17 iulie 2022. Cine sunt cei cinci concurenți din echipa lui Vio care merg în semifinală

După dezbateri ample, Dan Badea a decis că ultimul concurent din echipa sa care merge în semifinală este Andres Fajngol.

„Am făcut multe greșeli astăzi, în sensul că am făcut niște dueluri care m-au durut”, a spus comediantul. „Decizia mea, și numai a mea și mi-o asum, să merg mai departe în semifinale cu Andres”, a spus juratul.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 24 iulie 2022. Battle Victor Băra vs. Florin Măxineanu, duelul care l-a pus pe Dan Badea ... Stand-up Revolution sezonul 1, 24 iulie 2022. Robert Bulimej, deranjat de comentariile unui jurat, după eliminare. Ce a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 2: Rum Baba cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 2: Rum Baba cu fructe de pădure Joi, 04.04.2024, 15:00
Citește și
Ultimele știri
x