Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 23 iulie 2022. Cum a reacționat Costel când a aflat că Alexandru Banciu merge în semifinală

Costel a avut o reacție neașteptată când a aflat că Alexandru Banciu a mers mai departe în competiție. Iată ce a spus.

Stand-up Revolution sezonul 1, 23 iulie 2022. Cum a reacționat Costel când a aflat că Alexandru Banciu merge în semifinală Galerie
Stand-up Revolution sezonul 1, 23 iulie 2022. Cum a reacționat Costel când a aflat că Alexandru Banciu merge în semifinală | Antena 1

Alexandru Banciu a reușit să convingă pe toată lumea că merită să facă parte din acest show, după ce făcut glume despre faptul că este zgârcit. Acesta s-a descurcat mai bine decât adversara lui, care a făcut glume despre feminism.

Reacția lui Costel când a aflat că Alexandru Banciu merge mai departe în semifinala Stand-up Revolution 2022

Jurații s-au amuzat copios la ambele numere de stand-up Revolution, însă publicul din sală a rezonat mai mult cu glumele făcute de Alexandru Banciu, astfel că el a fost câștigătorul Battle-ului, drept urmare, merge în semifinala sezonului.

„Mă bucur să fiu aici din nou. Îmi place mult Chefi la Cuțite, mă gândesc că dacă e din trust o să pună aplauze aici. Acolo se adună lucrurile bune - mâncarea și Gina Pistol. Mai vine câte un concurent care crede că e concurs de dosare speciale. Mă aștept să vină unu care să zică salut, sunt cristi. v-am pregătit un orez sârbesc. Am fost căsătorit de două ori, ce mi-e și cu femeile astea care nu mai suportă abuzurile. E un restaurant în care mănânci hotdoci la 1 leu și după te așezi pe canapea și dormi.

Eu cred că magazinul e ca un demon care îmi zice cumpără Tava. Mi-am dat seama că sunt zgârcit, lu maică-mea i s-a stricat fierul de călcat și era diferență de 2-3 lei să își ia cu buton. Ea voi să facă economie și la apa aia din cană. Eu am preluat asta, eu am un card de rate, i-am luat o jucărie de 65 de lei, era un vibrator, e ok, o să-l folosească maică-sa. I-am zis angajatei că vreau să plătesc în rate și mi-a zis că e 65 de lei. Am atins-o pe sân și a scos 65 de lei și a plătit ea că avea o pomană. Mi-au dat lacrimile și i-au dat lacrimile și am vrut să fac dragoste cu ea”, au fost gumele făcute de Banciu.

Concurenții s-au delectat cu produsele Alesto, oferite de Lidl, cu care au reușit să-și ia energie pentru a urca pe scenă.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 24 iulie 2022. Robert Bulimej, deranjat de comentariile unui jurat, după eliminare. Ce a ... Sâmbăta aceasta, la Stand-Up Revolution, Teo provoacă la duel perechi surprinzătoare de concurenți din echipa sa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x