Antena Căutare

Teo, Vio, Costel și Dan Badea, surprinși de prestația unui concurent Stand-up Revolution. „Aș vrea să fac stand-up cum faci tu!”

Stand-up Revolution continuă duminică, de la 21.00, la Antena 1, cu o nouă ediţie din audiţiile singurului show de specialitate din România.

jurati stand-up revolution Galerie
Stand-up Revolution continuă duminică, de la 21.00, la Antena 1, cu o nouă ediţie din audiţiile singurului show de specialitate din România. Teo, Vio, Costel și Dan Badea sunt pregătiți să primească în echipele lor alți concurenți cu potențial. | Antena 1

Teo, Vio, Costel și Dan Badea sunt pregătiți să primească în echipele lor alți concurenți cu potențial.

O nouă zi de audiții, o nouă șansă ca cei patru jurați să găsească următorul nume mare din stand-up. Teo, Vio, Costel și Dan Badea se vor așeza încă o dată în spatele panoului și vor apăsa butoanele pentru concurenții pe care îi consideră valoroși pentru echipele lor.

Ediția 3 de Stand-Up Revolution

Unul dintre acești concurenți i-a cucerit iremediabil pe cei patru grei ai stand-up-ului. Vocea inconfundabilă a concurentului a fost recunoscută imediat de Costel: „În prima secundă când a vorbit am știut cine e!”.

Citește și: Stand-Up Revolution, 29 mai 2022. Vio, cele mai savuroase glume. Ce a dezvăluit juratul despre cumpărăturile cu soția lui

„Aș vrea să fac stand-up cum faci tu. Energia și bucuria pe care o ai este molipsitoare. A fost un moment foarte bun”, a spus Vio. Și colegii de pupitru au intrat în „cursa” de câștigare a concurentului, Teo și Dan Badea fiind dispuși, la rândul lor, să lucreze cu cel pe care l-au caracterizat drept o „forță a naturii”.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 5, din 8 iunie 2022. Vio Dragu, invitat special la Una Scurtă. Ce reacție au avut cei din platou

„Eu trebuia să fiu cel care făcea atmosferă la petreceri. Nu mă interesa ce spunea lumea despre mine, mă interesa doar să râdă”, a declarat concurentul despre începuturile lui în domeniul stand-up-ului. Telespectatorii pot afla cine este cel pentru care jurații s-au „luptat” să îl aibă în echipă urmărind duminică, de la 21.00, cea mai nouă ediție Stand-up Revolution.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x