Antena Căutare

Finala Te cunosc de undeva, lider de audienţă. Emilian și Wrs au câștigat sezonul 19 al transforming show-ului de la Antena 1

Artiștii #NăscuţiPentruSpectacol – finaliști și nefinaliști – au transformat gala finalei Te cunosc de undeva! într-una cu totul şi cu totul specială. Iar punctele oferite de jurați, concurenți și de către cei din public au fost pe măsură.

Emilian și WRS, cu trofeul TCDU Galerie
Emilian și Wrs au câștigat sezonul 19 Te cunosc de undeva! Artiștii vor duce acasă al doilea trofeu al transforming show-ului de la Antena 1 | Antena 1

După ce s-au făcut toate calculele, a venit și anunțul mult așteptat: Wrs și Emilian și-au adjudecat trofeul sezonului 19 al transforming show-ului și premiul de 15.000 de Euro. Ei devin astfel, pentru a doua oară consecutiv, câștigătorii emisiunii de la Antena 1. În ultima bătălie, cei doi artiști i-au avut ca rivali pe ADDA, Radu Bucălae, Nicole Cherry, Juno, CRBL și Radu Țibulcă.

Premiul de popularitate a fost obținut de Nicole Cherry și Juno, care au mărturisit că trofeul le aparține, în primul rând, telespectatorilor care i-au votat de-a lungul celor 12 ediții pline de peripeții și amintiri de neuitat. Transforming show-ul de la Antena 1 a fost prima opţiune de vizionare a telespectatorilor, emisiunea impunându-se ca lider de audienţă, pe categoriile de public urban și național.

Citește și: Finala Te cunosc de undeva! 24 iunie 2023. Aurealin Temișan, show neașteptat în ultima gală. Cum a cântat „The Real Slim Shady”

Emilian și Wrs au câștigat sezonul 19 Te cunosc de undeva! Artiștii vor duce acasă al doilea trofeu al transforming show-ului de la Antena 1

Astfel, potrivit datelor oferite de Kantar Media, la nivel urban, transforming show-ul de la Antena 1 a fost prima opţiune de vizionare, cu 6.7 puncte de rating şi 22.6% cota de piaţă. De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 6 puncte de rating și 19.3% cota de piață. În minutul de aur 22:18, finala Te cunosc de undeva! a fost urmărită de aproape 1,5 milioane de telespectatori.

Citește și: Finala Te cunosc de undeva! 24 iunie 2023. WRS și Emilian, moment magistral în pielea lui Michael Jackson. Ce au dezvăluit

Startul pentru muzică și dans din ediția a 13-a Te cunosc de undeva! a fost dat de baletul Move Makers cu un omagiu emoționant adus artistei Tina Turner care a încetat din viață luna trecută și care a fost de multe ori impersonată pe scena emisiunii de la Antena 1. Înainte să performeze Anca Țurcașiu și Jean Gavril, Alina Pușcaș și Pepe au anunțat că jurizarea din finala emisiunii este diferită și, în timp ce juriul va acorda puncte de la 9 la 12, concurenții care nu au ajuns în ultima luptă pentru marele premiu vor oferi doar 5 puncte. Votul final a fost dat chiar de spectatorii aflați în platoul transforming show-ului și, în plus, clasamentul s-a resetat și a început de la 0.

Ruleta a ales cântecul „Be Italian“ care îi aparține lui Fergie pentru Anca Țurcașiu și Jean Gavril, iar pentru ADDA și Radu Bucălae: „As It Was“, lansat de Harry Styles. Cu toți au fost lăudați de jurați și prezentatori pentru momentele senzaționale create. Ulterior, pe scenă au urcat AMNA și Misha care au interpretat una dintre cele mai cunoscute piese ale trupei La Bouche: „Be My Lover“. Hitul scos de Eminem, „The Real Slim Shady“, a fost cântat de CRBL și Radu Țibulcă, iar rezultatul i-a cucerit pe toți, mai ales că artiștii au adus o notă de originalitate. La finalul piesei rapperului, ei au cântat pe negativ versuri din „Scrisoarea a V-a“, scrisă de Mihai Eminescu.

Având în palmares transformări impresionante, Cristina Stroe și Damian Drăghici au interpretat o melodie din repertoriul solistei de muzică lăutărească Romica Puceanu: „Aș munci la plug și coasă“. Artista a fost mătușa concurentului de la Te cunosc de undeva!, motiv pentru care referința a avut o însemnătate aparte și pentru el, și pentru partenera lui de viață. După acest performance, pe scenă a urcat Michael Jackson, care a fost impersonat de Emilian și WRS; ei au cântat hitul „They Don’t Care About Us“ și emoțiile au depășit din nou cu mult cotele maxime admise.

Cel mai emoționant moment al serii a fost cel în cadrul căruia Codruța Filip și Valentin Sanfira au interpretat o melodie care îi aparține regretatei Mădălina Manole: „Tu n-ai avut curaj“. Pe lângă mesajul puternic al piesei, jurații și concurenții i-au adus câte un omagiu în gând Fetei cu părul de foc, așa cum a fost supranumită cântăreața care a decedat în urmă cu aproape 13 ani. În timpul numărului realizat de Nicole Cherry și Juno scena emisiunii a fost transformată într-o mini-piscină. Ei au cântat „Umbrella“, o colaborare între Rihanna și JAY-Z, iar la final, Juno a ieșit din rolul rapperului ca „să livreze“ câteva versuri în română și a provocat trăiri speciale cu mesajul transmis.

Alina Pușcaș și Pepe au dezvăluit că Nicole Cherry și Juno sunt câștigătorii Premiului de Popularitate Te cunosc de undeva!, sezonul 19, înainte să fie anunțate punctele primite de finaliști. Iar după ce s-au încheiat calculele, clasamentul finalei emisiunii de la Antena 1 a arătat astfel: locul IV, cu 409 puncte, a fost ocupat de ADDA și Radu Bucălae, iar pe a treia treaptă a podiumului s-au clasat Nicole Cherry și Juno, cu un total de 448 puncte. CRBL și Radu Țibulcă au avut 450 de puncte și au obținut al II-lea loc, iar pe primul, cu un total de 525 de puncte, s-au clasat Emilian și Wrs.

În clipa în care prezentatorii Te cunosc de undeva! au anunțat cine sunt câștigătorii trofeului acestui sezon și, totodată, ai cecului în valoare de 15.000 de Euro, cei doi artiști s-au îmbrățișat și s-au felicitat unul pe celălalt. „Vă mulțumim din suflet! Suntem emoționați, mi se pare incredibil! Dacă prima oară când am pășit pe scena asta nu ne-am fi gândit vreodată că o să putem să câștigăm un sezon… dar să reușim să-l câștigăm și pe al doilea?!? Pentru noi este extraordinar, e ca și cum am primit un tort. Suntem doi copii răsfățați acum și tortul acela este format și din voi, echipele pe care le-am cunoscut sezonul acesta“, a declarat Emilian, vizibil emoționat.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Perioada 24 iunie 2023

Mesajele lui Wrs și Emilian după ce au câștigat al doilea sezon la rând de Te cunosc de undeva! Ce au transmis după vict... Ce decizie neașteptată a luat Emilian, fix după Finala Te cunosc de undeva! sezonul 19. Anunțul care i-a pus pe gânduri ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x