Antena Căutare

Liviu Vârciu cântă împreună cu fiica lui: “Am avut mari emoții. Carmina e cea mai mare realizare a mea”

Liviu Vârciu va cânta pentru prima dată alături de fiica sa, Carmina (12 ani), sâmbătă, 4 aprilie, la “Te cunosc de undeva!”.

Liviu Vârciu va cânta pentru prima dată alături de fiica sa, Carmina (12 ani), sâmbătă, 4 aprilie, la “Te cunosc de undeva!”.

“Carmina nu a mai cântat niciodată pe o scenă. Am avut mari emoții. Cred că acesta este cel mai frumos sentiment din lumea asta: să fii lângă copilul tău, pe scenă. Carmina e cea mai mare realizare a mea. Și vreau să-i mulțumesc mamei ei că a crescut un copil atât de minunat, cuminte și educat. Întregul merit este al mamei ei și îi mulțumesc pentru asta”, a spus Liviu, cu lacrimi în ochi, pe scena de la “Te cunosc de undeva!”.

Carmina și Liviu Vârciu se vor transforma, sâmbătă, în Sore și Mihai Georgescu, solistul trupei Bere Gratis, și vor cânta împreună “Noapte caldă”. Telespectatorii Antenei 1 vor putea vedea emoționantul lor moment sâmbătă, 4 aprilie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”.

Muzica bună, coregrafii spectaculoase și momente emoționante, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!... "Te cunosc de undeva!", lider de audienta in mediul urban si in toata tara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x