Antena Căutare

Radu Ştefan Bănică a câştigat prima gală „Te cunosc de undeva”! Premiera, lider de piaţă în rândul publicului din mediul urban

Aventura transformărilor a început în forță în cel de-al 16-lea sezon Te cunosc de undeva!, cu personaje pe măsura concurenţilor, muzică live și multă voie bună.

Cei 11 concurenți din sezonul 16 „Te cunosc de undeva”, stând pe canapea Galerie
Transforming show-ul de la Antena 1 a adunat în fața micilor ecrane aproape 2.2 milioane de telespectatori | Antena 1

Cei 11 concurenți au intrat în joc cu mult entuziasm, iar jurații au fost impresionați de felul cum aceștia și-au pregătit primele roluri oferite de ruleta personajelor. Radu Ştefan Bănică a fost desemnat câştigătorul primei ediţii, cu un travesti extrem de greu, Lady Gaga.

Tranforming show-ul de la Antena 1 a adunat în fața micilor ecrane aproape 2.2 milioane de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 20:42 şi a condus clasamentul audienţelor la nivelul întregului public urban, cu un rating mediu de 8.5 şi 19.3% cota de piaţă.

Prima gală „Te cunosc de undeva”, lider de piață în rândul publicului din mediul urban

Pepe a deschis show-ul cu un travesti pe măsura lui, Amanda Lear, iar Emilia Popescu a venit şi ea în forţă cu un alt personaj incomod, dar care a energizat totul în jurul ei – Cher. Au urmat apoi proaspătul cuplu Liviu şi Raluka, cu un moment ritmat şi oriental – Maya Diab şi French Montana, în vreme ce tot pe ritm, dar unul românesc, au fost şi Andrei şi Ana, cu Petrică Mâţu Stoian şi Constantin Enceanu.

Descoperă mai multe imagini de senzație în GALERIA FOTO de mai sus!

De un moment greu a avut parte şi Cristina Vasiu, care a întâmpinat şi dificultăţile limbii sârbe, transformată în Lepa Brena, iar Mirela Vaida a încins spiritele cu un super show marca Shakira. Adriana şi Romică şi-au păstrat renumele şi au executat impecabil un fragment dintr-un musical celebru, transformaţi în Louis Armstrong şi Barbra Streisand. Gala a fost închisă de Radu Ştefan Bănică, cu un travesti excepţional, Lady Gaga, ce a fost adjudecată şi drept cea mai bună transformare a serii.

Înainte ca Ruleta să le aducă veştile despre noul sezon, cele mai noi cupluri formate pe scena Te cunosc de undeva!, Liviu şi Raluka şi Andrei şi Ana, au cerut, o dată în plus, revenirea la vechile echipe. Încă din timpul jurizării, Cristi Iacob s-a văzut nevoit să le spună: „Ştiţi cum sunteţi voi patru? Ca Stan şi Jerry şi Tom şi Bran! Nu merge, înainte funcţionau prea bine unul cu celălalt ca să îi poţi despărţi!”.

Chiar în faţa Ruletei, cei doi s-au văzut nevoiţi să recunoască. „Ne-am gândit cum să facem să mai venim, fiindcă nu ne mai lua nimeni! Şi ne-a venit ideea, ne cumplăm cu altcineva, cu duşmanul, care ne-a furat şi Asia Express!”, au mărturisit amuzaţi cei doi. Ruleta a luat decizia finală şi înainte de a reforma cuplurile Liviu şi Andrei şi Ana şi Raluka i-a trimis pe cei doi să le ceară scuze feteleor pentru că au luat note mici din cauza lor. Tot Ruleta a mai făcut un anunţ, de săptămâna viiaore, fiecare gală va fi una tematică. Cum se vor descurca cei 11 concurenți cu noile roluri atribuite lor de năstrușnica ruletă a personajelor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, în cea de-a doua gală a celui de-al 16-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!.

Cele mai tari momente din culisele transforming show-ului pot fi vizionate în continuare pe www.a1.ro, în primul episod Te cunosc de undeva! After Party. Dorian Popa se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe tv, la Te cunosc de undeva! After Party - un episod exclusiv online, în care urmăritorii vor avea acces în culisele emisiunii. Te cunosc de undeva! After Party face parte din seria de proiecte pe care site-ul www.a1.ro le pregăteşte odată cu lansarea grilei de primăvară, şi anume conţinut exclusiv sau tot felul de poveşti behind de scenes din timpul filmărilor.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 6 februarie 2021

Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu și Raluka și Ana Baniciu au redevenit cupluri... Alina Pușcaș, selfie de mii de like-uri! Cum arată Mihai Stoenescu, soțul vedetei de la „Te cunosc de undeva”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x