Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Imagini din culise! Reacția lui Mihai Trăistariu când află că e imitat în Gala Românilor de Top

În ediția 13 a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", cele 8 momente de excepție din gala Românilor Internaționali au făcut un show de excepție.

Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Imagini din culise! Reacția lui Mihai Trăistariu când află că e imitat în Gala Românilor de Top Galerie
Mihai Trăistariu a vorbit cu Cristina Vasiu înainte ca ea să urce pe scenă

În culise, plini de emoții și copleșiți de oboseală după îndelungi reptiții, concurenții Te cunosc de undeva se pregăteau intens să demonstreze pe scenă tot ce au învățat. Transformările lor în noi personaje au constiuit provocări de excepție care le-au pus talentul la încercare.

La machiaj, priml la interviu a fost Andrei Ștefănescu, care urma să se transforme în Christian D.

„Chiar o să fie o gală frumoasă, cu piese frumoase, astea care au fost hituri, mega hituri românești, adevărate”, a spus Andrei.

Pregătită să se transforme în Carla’s Dreams, Emilia Popescu spunea la machiaj:

„Nu știu cât de internaționale sunt Cheeky Girls, dar mă rog”, spune Emilia.

Citește și: Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Imagini din culise! Glume savuroase pe seama transformării Adrianei Trandafir

„Eu nu știu, mă gândesc ce top au spart ele că au 70.000 de vizualizări la clipul ăsta pe care îl avem noi astăzi”, a adăugat Raluka despre personajul pe care avea să îl interpreteze.

Gemenele Cheeky Girls, adică Ana și Raluka, au fost machiate identic, semănând ca două picături de apă.

„Nu, încercăm să fim identice ca fetele de la Cheeky Girls. Ele arătau foarte bine la corp în perioada aia. Avem o coregrafie cu majorete, ceva special”, a spus și Ana Baniciu.

Mirela, care s-a transformat în Alexandra Stan astăzi, a spus în culise:

„Nu știu fată bună dacă îmi iese, n-am încercat nici în viața reală”, a adăugat Mirela Vaida.

Citește și: Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Mirela Vaida a făcut furori pe scenă cu transformarea în Gwen Stefani

Romică Țociu l-a sunat pe Mihai Trăistariu și i-a dat telefonul Cristinei Vasiu, care avea să interpreteze personajul lui, cântând piesa Tornero.

„Vă urmăresc!”, i-a transmis Mihai Trăistariu Cristinei care era extrem de entuziasmată de momentul pe care avea să îl pregătească pentru scenă.

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Cristina Vasiu, singurul travesti din Gala Românilor de Top, spectaculoasă ca Mihai Tră... Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu câștigă a XIII-a ediție a sezonului 16...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x